Boeken, boeken en nog eens boeken op de Deventer boekenmarkt


Boeken, boeken en nog eens boeken op de Deventer boekenmarkt

Afgelopen zondag was weer de jaarlijkse boekenmarkt te Deventer. Hier zijn we met een grote groep fotografen naar toe geweest voor onze PhotoWalks. Het was echt ontzettend druk en we kwamen natuurlijk voor de portret- en straatfotografie. Het was best lastig, maar ik heb toch een aantal mooie foto’s kunnen maken. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van de Deventer boekenmarkt.

De Deventer boekenmarkt wordt jaarlijks gehouden en is de grootste boekenmarkt van Europa.

Het is echt prachtig om te zien hoe mensen bezig zijn op de boekenmarkt. Van deze mensen konden we natuurlijk gave foto’s maken 🙂 . Vooral het licht was hier en daar echt prachtig!


Boeken, boeken en nog eens boeken op de Deventer boekenmarkt

Bovenstaande foto vind ik ook echt geweldig. Hier zie je hoe een meneer een stripboek aan het doorbladeren is, zijn kleding, zijn hoedje en stok, geweldig beeld!


Boeken, boeken en nog eens boeken op de Deventer boekenmarkt

Boeken, boeken en nog eens boeken op de Deventer boekenmarkt

De boekenmarkt is echt ontzettend groot, wegen worden ook afgesloten zodat er hier vele verschillende boeken verkocht konden worden. Je komt ook allerlei soorten boeken tegen, het mooiste om te zien vond ik deze zeer oude en gave oude boeken en bijbels. Hier en daar vergane glorie….ik hou ervan!


Boeken, boeken en nog eens boeken op de Deventer boekenmarkt

Heerlijk om te zien hoe mensen diep verzonken zijn in een boek dat ze hebben gevonden….

Ik vond het leuk om eens de boekenmarkt te hebben ervaren. Het was echt ontzettend druk en daarom was het lastig om meer mooie foto’s te kunnen maken. Maar toch ben ik zeer tevreden met bovenstaande foto’s. Ook hebben we nog twee kookboeken gekocht op de boekenmarkt haha. Maar of ik er nog eens naar toe zou gaan voor de fotografie? Ik denk het niet! Maar mocht ik weer op zoek zijn naar boeken, dan zeker wel!

Ben jij wel eens op de Deventer Boekenmarkt geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: