De watervallen van Irrel (De Irreler wasserfälle)


De watervallen van Irrel (De Irreler wasserfälle)

Inmiddels is het alweer een maand geleden dat mijn man en ik op huwelijksreis waren. We zaten in een klein dorpje vlakbij Echternach, dat betekent dat we aan de Duitse grens zaten in Luxemburg. Als je de brug over ging bij Echternach, dan was je al in Duitsland 🙂 . Tijdens onze huwelijksreis zijn we ook naar Duitsland geweest om bepaalde plekken te bezoeken, zoals de watervallen van Irrel of de Irreler wasserfälle. Dit is ook weer een prachtig natuurgebied waar ook de Teuffelsluchte was, hier heb ik al over verteld in mijn huwelijkreis artikel 🙂 . Vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien van deze prachtige watervallen.


De watervallen van Irrel (De Irreler wasserfälle)

Nou ja, watervallen zijn het eigenlijk niet. Je moet bij watervallen eigenlijk denken aan een hogere waterval en dit is eigenlijk meer een wildwaterbaan of stroomversnelling. Maar echt prachtig is het zeker!


De watervallen van Irrel (De Irreler wasserfälle)

Het is hier echt super mooi en als je hier net aan komt waar je het water eerst nog niet ziet, dan hoor je het water al op een afstand. Het water dendert hier door heen, echt super hard. Als je op het punt staat waar wij stonden, kon je elkaar amper verstaan. Wat een prachtig natuurgeweld!


De watervallen van Irrel (De Irreler wasserfälle)

De stroomversnelling heeft een lengte van ongeveer 140 meter en er is ook een grote houten brug boven de stroomversnelling waar je overheen kan en heerlijk kan genieten van je uitzicht.

Ik heb echt zo genoten van dit natuurgebied! Van deze “watervallen” en natuurlijk van de Teuffelsluchte. Hier wil ik zeker nog eens terug!!

Mocht je ook willen weten hoe ik deze foto’s heb gemaakt? Vandaag heb ik ook een gastblog op DoorMariska.nl over het fotograferen van watervallen en stroomversnellingen met een aantal tips!

Wat vind jij van bovenstaande foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: