Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Vorige week schreef ik dat ik een nieuwe iPad Air en een nieuwe iPhone 6 in mijn bezit heb 🙂 . Natuurlijk wil ik wel dat mijn iPhone 6 goed beschermd is, de telefoon is namelijk best wel dun. Dus mocht hij vallen, dan wil ik wel dat er een hoesje om heen zit. Ik heb dan ook al een tijdje nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl. Vandaag laat ik jullie deze telefoonhoesjes zien.

Telefoonhoesjestore.nl is een mooie webshop met allerlei telefoonhoesjes voor verschillende merken als bijvoorbeeld Apple, Samsung, HTC, Huawei en meer! Hun assortiment is echt heel erg uitgebreid en daarnaast kan je ook veel hoesjes krijgen met super schattige en leuke prints erop. En wat ik helemaal top vind, is dat de verzending zelfs gratis is en als je voor 16.00 uur besteld dan heb je het de volgende werkdag al in huis! Hoe top!


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

De eerste is een Blauwe bookcase hoesje met een happy quote erop. Deze vind ik echt super mooi, het maakt mij echt vrolijk.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Aan de binnenkant heb je aan de linkerkant ook plek voor pasjes en papiertjes. Zelf zou ik niet ervoor gaan om pasjes in de gleufjes te stoppen maar echt erachter (aan de zijkant erin), want pasjes kunnen natuurlijk wel nog krasjes achterlaten op jouw telefoon en dat willen we natuurlijk niet hebben.

Het gedeelte waar mijn iPhone 6 in moet, is van zacht plastic, dat betekent dat je de telefoon erg gemakkelijk in kan krijgen en weer gemakkelijk eruit kan krijgen, maar toch zit hij stevig vast in het hoesje. Aan de zijkanten zit een kleine opening voor het geluid knopje en over de harder- zachter knoppen en de aan- en uit knop zitten nog de zachte plastieken knoppen overheen, deze zijn wel echt goed in te drukken.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

De telefoon kan je bij dit hoesje ook op zijn kant zetten, handig als je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken 🙂 .


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

En aan de achterkant zit nog een opening voor de camera 🙂 . Deze mooie blauwe bookcase kost 13,95 Euro.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Dan een wit hoesje met een anker erop. De voorkant is mooi egaal wit en aan de achterkant staat een groot anker in verschillende kleurtjes.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Bij dit hoesje is de binnenkant bruin en er zit ook weer aan de linkerkant een gedeelte voor allerlei pasjes en papiertjes. De rechterkant is van iets harder plasticen heeft wel allerlei openingen voor de knoppen van de iPhone. Dit hoesje kan alleen niet op zijn kant staan zoals het eerste hoesje.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Hier zie je een gedeelte van het anker op de achterkant. Ook zit er weer en opening voor de camera 🙂 . Dit mooie hoesje kost ook weer 13,95 Euro.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Dan, hoe kan het ook anders 😉 , een Roze hoesje. Deze is wel helemaal egaal, echt gaaf!


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Deze heeft ook weer aan de linkerkant plek voor pasjes en papiertjes. Wat ook grappig is, is dat er een doorzichtig stuk in zit, hier kan je bijvoorbeeld leuke foto’s in kwijt. De rechterkant is het plastic weer zacht zoals bij het eerste hoesje. Deze heeft echter geen plastieken knopjes, maar gewoon openingen voor alle knopjes van de iPhone.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Maar dit hoesje kan wel weer op zijn kant staan, echt super handig!


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

En zoals je ziet is de achterkant ook mooi egaal roze en heeft deze weer een opening voor de camera. Dit hoesje is iets goedkoper dan de rest, namelijk 12,95 Euro.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

En dan als laatste dit uber cute wit hoesje met een slapende uil erop. Echt ik vind deze zoooo schattig hihi 🙂 .


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

De binnenkant van het hoesje is niet wit, maar roze en dat vind ik echt gaaf! Ook hier zit weer een gedeelte voor pasjes en de linkerkant is het plastic weer wat harder. Ook deze heeft weer openingen voor de knopjes van de iPhone.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Ook dit hoesje kan weer op zijn kant staan 🙂 .


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Ik blijf deze echt te cute vinden, ook op de achterkant staat namelijk de slapende uil en de achterkant heeft ook weer een opening voor de camera 🙂 . Dit hoesje kost ook weer 13,95 Euro.

Ik ben echt super tevreden over deze nieuwe iPhone 6 hoesjes. Vaak zie ik bij telefoonhoesjes dat er al snel slijtage is of kleine beschadigingen of dat zelfs de magneetclipjes bijna af zijn. Maar ik heb deze hoesjes al een geruime tijd in gebruik en ik merk gewoon dat er gewoon 0 schade is, hoe top is dat?! Deze hoesjes zijn echt van top kwaliteit! En ik vind ze nog best goedkoop ook 🙂 . Ja ik ben echt tevreden!

Ben jij ook op zoek naar een nieuw telefoonhoesje voor jouw telefoon? Neem dan zeker eens een kijkje op Telefoonhoesjestore.nl.

Gebruik jij ook graag een hoesje voor jouw telefoon?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: