Extra zakcentje verdienen? Win een Roamler invite


Geld verdienen met je Smartphone - Roamler invite

Een extra zakcentje verdienen is natuurlijk erg fijn. Net dat beetje extra inkomen. Zoals jullie misschien wel weten, verdien ik een zakcentje met de app Roamler. Inmiddels heb ik al een lekker bedrag bij elkaar kunnen krijgen via deze super leuke app. Ik heb ook een aantal keer uit kunnen betalen via Paypal en dit geld kan ik dan weer gebruiken voor bijvoorbeeld leuke kleding etc. Wil jij nou ook een extra zakcentje verdienen? Ik mag vandaag weer een Roamler invite weggeven! Kijk snel verder en win een Roamler invite :)!


Roamler

Roamler is een App waarmee je dus geld kan verdienen. Roamlers zijn personen die opdrachten uitvoeren voor een bedrijf door middel van de App. Bijvoorbeeld ga naar de supermarkt, maak een foto van de bananenschap en beantwoord vragen als bijvoorbeeld “Is het schap met bananen goed gevuld?”. Als je de opdracht hebt gedaan, dan kan je hem inzenden en dan wordt de opdracht binnen 4 uur gekeurd (als je de inzending tussen 8.00 uur en 21.00 uur hebt ingezonden). Zodra de opdracht goedgekeurd is, krijg jij geld of XP in je account.

Je kan echter niet zomaar Roamler worden, als er genoeg Roamlers bij jou in de buurt zijn, dan gaat het allemaal op invites/uitnodigingen. Iemand anders geeft jou dus een invite en dan kan jij deze accepteren en ben je Roamler.

Vandaag mag ik dus weer een Roamler invite weggeven. Wil jij ook extra geld verdienen en denk je dat je best een actieve Roamler wordt? Doe dan mee! Het enige wat ik van jou wil weten is waarom jij zo graag Roamler wilt worden en zet ook eventueel erbij in welke plaats je woont. Plaats jouw antwoord hieronder in de reacties.

De winnaar van de Roamler invite wordt morgenochtend bekend gemaakt in dit artikel en je ontvangt van mij dan gelijk een mailtje!

Succes!!

Winnaar: Orsel!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: