Winter tag


Warme chocolademelk met slagroom

Sinterklaas is alweer een tijdje voorbij, het wordt steeds kouder en je merkt echt dat de winter eraan komt. Officieel is het nog geen winter, maar het leek me leuk om de winter tag al in te gaan vullen. Het is namelijk ook alweer een tijdje geleden dat ik een tag had ingevuld. De winter tag kwam ik al een aantal keer op internet tegen en ik vond hem zo leuk, dat ik hem wel moest doen :). Kijken jullie mee?


Greenland Body Butter

Pas jij je verzorgingsroutine aan, aan de kou?
Ja zeker! Ik smeer mij helemaal vol met crèmes in de winter :). Ik gebruik heel erg vaak body butters en gebruik de hele dag door een handcrème en een lippenbalsem. Mijn huid is altijd zo droog in de winter, dat ik het echt zeer goed moet insmeren.

Wat is je favoriete lippenbalsem in de winter?
Op dit moment gebruik ik elke dag lippenbalsem van Labello. Goed verzorgend en laat een subtiel kleurtje achter :).

Heb je wel eens last van een winterdip?
Eigenlijk niet, ik vind de winter altijd wel leuk. Het is alleen wel vervelend in de winter dat ik naar mijn werk ga in het donker en ook weer thuis kom in de winter. Ik zou wel meer daglicht willen hebben :).

Wat zijn je meest gedragen schoenen in de winter?
Laarzen, met of zonder hakken :). Ik moet laarzen aan hebben in de winter, heerlijk warm :).

Wat is je favoriete “Winter herinnering”?
Heerlijk wandelen met de familie of met mijn vriend in de sneeuw, genieten van de winter en de kleine dingen om ons heen.

Wat is/zijn je favoriete winteraccessoire(s)?
Toch wel mijn sjaal, handschoenen en muts :). Ik kan echt niet zonder!

Wintersportvakanties, is dat wat voor jou?
Mwoah…ik heb één keer geskied met school vroeger, het is wel leuk, maar door mijn zwakke enkels is het lastig om te skiën.

Heb je wat leuks gepland voor de aankomende winter?
Heerljk kerst vieren met de familie, oud en nieuw vieren bij vrienden, genieten van de winter. En als het goed is, gaan mij vriend en ik nog naar Parijs. Dit moet nog besproken worden en krijgen jullie binnenkort meer informatie over indien dit door gaat :).

Wat is jouw guilty food/drink pleasure in de winter?
Ik ben dol op boerenkool met worst qua eten voor in de winter…yumm! En warme chocolademelk met slagroom en een stukje chocolade erbij…heerlijk!!


kaarsen en geurkaarsen

Wat zijn jouw favoriete bezigheden in de winter?
Gezellige sfeerkaarsen aanhebben, op de bank zitten tegen mijn vriend aan :), warme chocolademelk met slagroom en chocolade erbij, onder een dekentje, filmpje aan en genieten maar!

Dit was mijn tag, ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Je mag hem natuurlijk ook overnemen. Laat een berichtje achter als je hem overneemt, dan neem ik ook zeker een kijkje bij jouw ingevulde tag :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: