Air Motion brush van Haarshop.nl


Air Motion borstel

Mijn haar kan echt heel erg vervelend zijn. Het is vaak erg pluizig en ik heb ook vaak klitten in mijn haar.
Nu heb ik van Haarshop.nl een borstel die mijn haar glanzend, minder pluizig en moeiteloos klitvrij moet maken. Ook moet het een maximale bescherming tegen haarbreuk geven. Het gaat om de Air Motion Brush. Ik was hier zeer benieuwd naar! Jij ook? Kijk snel verder!

Haarshop.nl is een webshop die sinds 2003 haarproducten en beautyproducten verkoopt. Ze hebben een groot assortiment, je kan er bijvoorbeeld terecht voor haarverzorging en haarstylingsproducten zoals shampoo, gel, haarverf, hairextensions en conditioners. Maar ze hebben ook stijltangen, krultangen, fohns en tondeuses. Een aantal bekende merken die zij verkopen zijn onder andere CHI, L’Oréal, Schwarzkopf, Wella, Sebastian, Biosilk, Keune, Goldwell en meer!


Air Motion brush

De Air Motion brush is in twee kleuren beschikbaar, in het roze en in het wit. Ik heb natuurlijk de roze variant genomen :). Hij ziet er zeer hip en uniek uit!


Air Motion borstel

De borstel is zeer fijn in gebruik. Je hebt niet het gevoel dat je echt aan het borstelen bent, want de borstel glijdt namelijk door je haar heen. Je kan de borstel op droog maar ook op nat haar gebruik, zelfs dus ook onder de douche!


Air Motion borstel

Maar maakt het mijn haar minder pluizig en glazend? Ja zeker! Mijn haar is een stuk minder pluizig! Natuurlijk is het nog niet helemaal weg, maar zeker veel minder! Mijn haar ziet er ook meer glanzend uit. En mijn haar is heerlijk zacht! Het ziet er gewoon zeer verzorgder uit. De klitten gaan er ook sneller en beter uit. De hardnekkige klitten gaan wel lastiger, maar nog steeds beter dan met een gewone borstel.

Eindelijk een oplossing voor mijn vervelende haar! Ik ben echt zeer tevreden over deze borstel en zou absoluut geen andere meer willen gebruiken! 😀

Je kan de borstel ook gebruiken als je hairextensions hebt, want het loslaten van de haarverlengingen wordt aanzienlijk vermindert. Ikzelf gebruik geen hairextensions, maar ik weet zeker dat dit ook een aanrader is als je ze wel hebt.

De Air Motion brush was te bij Haarshop.nl, helaas is deze daar niet meer verkrijgbaar. Wel kan je hier vele andere top producten kopen.

Ken jij de Air motion brush al? En wat doe jij tegen pluizig haar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: