Mijn Bullet Journal oktober setup 2018 + nieuwe Journal

Mijn Bullet Journal oktober setup 2018 + nieuwe Journal

Elke maand maak ik een nieuwe setup in mijn Bullet Journal. Een maand met nieuwe taken, doelen, maandoverzicht en meer. In dit artikel laat ik jullie zien hoe mijn Bullet Journal oktober setup er precies uit ziet. Daarnaast gebruik ik ook nog een andere nieuwe Journal voor herinneringen, deze laat ik ook aan jullie zien.

Vorige maand was ik begonnen in een nieuwe Mijn Bullet Journal Confetti van Mus. We zitten inmiddels in een nieuwe maand en ik gebruik de MUS nog steeds. Ik merk wel dat ik echt terug wil naar een Nuuna. Ik heb nu verschillende notitieboekjes uitgeprobeerd, zoals een LEUCHTTURM1917, een Nuuna en een MUS. En ik vind de Nuuna toch wel het fijnst. Ik ga de MUS nog wel gebruiken totdat deze helemaal vol is, daarna ga ik weer terug naar een Nuuna. Welk merk vind jij het fijnst om te gebruiken voor jouw Bullet Journal?

Hieronder laat ik zien hoe ik de maand oktober heb ingedeeld in mijn huidige Bullet Journal.

Maandoverzicht en todo lijst

De eerste pagina bevat een nieuw maandoverzicht. Elke regel is een nieuwe dag en hierin plaats ik afspraken, verjaardagen, evenementen en todo’s die echt die dag gedaan moeten worden. De weken splits ik door middel van een streep, een nieuwe week begint in mijn Bullet Journal altijd op een maandag. Zodra een dag aangebroken is, zet ik er een vinkje voor die dag. Zo kan ik ook snel zien welke datum het is en wat er nog allemaal gaat gebeuren deze maand. Ook gebruik ik color coding om bepaalde items te markeren, zoals werk als Virtual Assistant, verjaardagen, afspraken, evenementen, prive-dingen, items voor mijn blog en wanneer ik moet werken.

Ook heb ik bepaalde taken ingepland staan om aan mijn zakelijke doelen te werken. Vorige week is de bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 Challenge gestart. In een besloten facebook groep maak ik ook foto’s van mijn grote doel en hoe ik daarmee om ga. Zoals de roze gemarkeerde items hebben te maken met een groot doel. Wil jij ook nog werken aan een groot doel dit laatste kwartaal? Schrijf je dan ook in voor de challenge! Je kan op elk moment beginnen met de challenge.

Aan de zijkant heb ik ook een tabje gemaakt met een sticker uit de Mijn Bullet Journal Stickers van MUS. Ik vind het wel handig om gelijk bij de juiste maand te kunnen komen. Nu heeft deze Bullet Journal ook drie leeslintjes wat ook wel fijn is, maar een tabje vind ik net iets gemakkelijker.

In mijn Bullet Journal heb ik een zeer grote todo lijst. Hier haal ik elke maand taken vanaf en plan in ik voor de betreffende maand. Al deze taken zet ik dan in een maand todo lijst. Wekelijks kijk ik dan welke taken ik die week kan en wil ga doen en zet ik ze op mijn weekplanning.

Blongonderwerpen en doelen

Op de volgende pagina heb ik een lijst met blogonderwerpen voor deze maand. In mijn Bullet Journal heb ik ook een grote lijst met blogonderwerpen. Hier haal ik dan elke maand nieuwe onderwerpen vanaf en plan deze dan in voor die maand.

Ik vind het belangrijk om elke maand aan doelen te werken en daarom plaats ik ook mijn doelen in mijn Bullet Journal, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga.

Zo ziet mijn Bullet Journal setup er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup. Deze maand heb ik ook gebruik gemaakt van stickers van de nieuwe stickerboek van MUS. Ik vind de stickers echt super leuk.

Nieuwe Journal voor mijn herinneringen

Normaal heb ik ook voor elke maand een herinneringen pagina in mijn Bullet Journal. Nu wilde ik graag iets anders doen. Ik volg tegenwoordig CreaChick en zij inspireerde mij om zelf ook een nieuwe Journal te gaan beginnen om voor elke dag een nieuwe pagina te maken met de dingen die ik die dag heb beleefd. Hieronder heb ik een aantal voorbeeld pagina’s geplaatst.

Ik vind het heerlijk om lekker te schrijven en creatief bezig te zijn. Ik kan hier heerlijk van ontspannen. Ik kan helaas niet elke dag hiermee bezig zijn, maar dan ga op een dag meerdere pagina’s maken voor de dagen die ik nog niet heb opgeschreven.

Ik ben ook zeer benieuwd of jullie ook een aparte journal gebruiken voor herinneringen. Laat een reactie achter!

Gebruikte producten

Mijn Bullet Journal Confetti van Mus
Mijn Bullet Journal Stickers van MUS
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen – Pastel kleuren – Set van 6
Nuuna Super Star Black

Hoe plan jij jouw taken in?

Maandelijks overzicht, takenlijst, doelen en meer in mijn Bullet Journal Oktober setup

De maand oktober in mijn MUS Bullet Journal

Hoe ik een maandelijks overzicht en todo lijst heb gemaakt in mijn Bullet Journal

Mijn oktober setup in mijn MUS Bullet Journal

Mijn maandelijks overzicht voor de maand oktober in mijn Bullet Journal

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: