Miss Sentinelli Nieuwsbrief


Miss Sentinelli Nieuwsbrief

Sinds vandaag kun je jezelf aanmelden voor de Miss Sentinelli Nieuwsbrief. Aan het eind van elke maand (vanaf maart) zal ik een nieuwsbrief versturen over mijn blog Miss Sentinelli. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in de nieuwsbrief komt te staan.

Hierin zullen de onderwerpen beauy, lifestyle, fashion, fotografie en ook persoonlijke onderwerpen komen te staan, met linkjes naar de desbetreffende artikelen. Denk bijvoorbeeld aan populaire artikelen van de afgelopen maand, leuke en interessante nieuwtjes over deze onderwerpen, product reviews, tips & tricks en meer.

Hieronder heb ik een lijstje gemaakt wat ik zoal wil vermelden in de nieuwsbrief:

– Winacties en winnaar vermeldingen
– Welke series en films ik de afgelopen tijd heb gezien
– PhotoWalk aankondigingen
– Product reviews
– Tips & Tricks
– Kleine persberichten (alleen voor nieuwsbrief lezers)
– Persoonlijke ontwikkeling
– Wat ik de afgelopen tijd heb gefotografeerd
– Kortingscodes (alleen voor nieuwsbrief lezers)
– Leuke DIY projecten
– Nieuwtjes & eventuele veranderen op mijn blog Miss Sentinelli (alleen voor nieuwsbrief lezers)
– Uitgelichte blog(ger) (alleen voor nieuwsbrief lezers)
– The Sims Freeplay update aankondigingen (alleen voor nieuwsbrief lezers)
– The Sims Freeplay walkthrough vermeldingen (alleen voor nieuwsbrief lezers)
– Leuke tags
– Spam je blog
– Opgemaakt en wat mijn favorieten zijn van afgelopen maand
– En meer!

Zo zul je altijd om de hoogte blijven van alle leuke en interessant dingen die zich afspelen op mijn blog Miss Sentinelli, maar ook zullen er dus extra dingen voorkomen in de nieuwsbrief, zoals de kortingscode, uitgelichte blog(ger) en meer.

Je kan je aanmelden via onderstaand formulier (of via de sidebar), je hoeft alleen maar jouw e-mail op te geven. En je kan alijd jezelf weer uitschrijven.

Wat zien jullie nog graag terug in de nieuwsbrief?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: