De telefoontag 2.0


De telefoontag 2.0

Een tijdje geleden werd ik getagd door Ilona (helaas bestaat haar blog niet meer), zij heeft namelijk de telefoontag 2.0 gemaakt. Natuurlijk heb ik deze ook ingevuld, ik ben namelijk dol op mijn telefoon.

Welke telefoon heb je op het moment? Ben je hier tevreden mee?
Sinds vorig jaar heb ik een iPhone 6 en ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb hiervoor een iPhone 4s gehad en deze is een stuk fijner en wat groter. Ik ben een echte iPhone liefhebber.


Telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 via Telefoonhoesjestore.nl

Wat voor hoesje heb je eromheen?
Een roze hoesje van Telefoonhoesjestore.nl, deze blijft echt ontzettend goed. Ik heb dit hoesje al ongeveer sinds dat ik mijn iPhone heb en hij is nog steeds goed. Bijna geen slijtage, zeer fijn hoesje waar je ook nog eens pasjes etc. in kwijt kan.

Hoelang zit je meestal op je telefoon per dag?
Phoe, dat is echt ontzettend veel. Ik kan gewoon niet zonder mijn telefoon. Ik kijk er zeer vaak op om alles bij te kunnen houden haha.


Trouwfoto's

Wat heb je momenteel als achtergrond?
Bovenstaande trouwfoto πŸ™‚ . Ik had eerst een andere trouwfoto die je ook bovenaan dit artikel ziet en later ben ik overgegaan op deze foto πŸ™‚ .

Wat is je favoriete liedje op je telefoon?
Och jee, ik heb sinds kort Spotify, voorheen luisterde ik namelijk altijd radio. Maar ik merkte dat ik toch steeds meer nummers opnieuw wilde luisteren. Ik heb meerdere favoriete nummers op mijn telefoon, zoals Red Right Hand van Nick Cave & The Bad Seeds (sjah, dat komt door Peaky Blinders haha) , Stressed Out van Twenty One Pilots en That’s how you know van Nico & Vinz.

Liever al je foto’s kwijt of nooit meer foto’s kunnen maken met je telefoon?
Makkie, nooit meer foto’s kunnen maken met mijn telefoon. Al mijn foto’s kwijt kan ik echt niet hebben. Ik maak zelfs gebruik van de leef iBridge om mijn foto’s op een externe apparaat kwijt te kunnen. En daarnaast heb ik natuurlijk altijd nog mijn gewone D800 camera waar ik foto’s mee kan maken πŸ™‚ .

Bewerk jij je foto’s? Zo ja waarmee?
Ja, vaak wel. Ik maak gebruik van VSCO, PicsArt, Squaready en Snapseed. Hiermee kan je je foto’s heel mooi bewerken, of een border geven of een lensflare of zelfs dingen klonen of verwijderen. Zeer handig!

Wat is je meest gebruikte en je favoriete app?
Ik heb er meerdere waar ik niet uit kan kiezen haha, zoals Twitter, Facebook, Whatsapp en Instagram. Deze gebruik ik toch het meest.

Als je nog maar drie apps kon downloaden (en verder geen gedownloade apps meer op je telefoon hebt) welke zouden dit dan zijn?
Whatsapp, Instagram en Twitter. De rest kan ik vaak nog wel online vinden of regelen.

Wat is het laatste appje dat je binnenkreeg?
3 kus icoontjes van mijn man πŸ™‚ . Hij is namelijk momenteel op pad om te gaan fotograferen en wilde even laten weten hoe het ging πŸ™‚ . Echt lief!

Als je een nieuwe mobiel uit mocht zoeken welke zou dat dan zijn?
Een iPhone 6s, ik ben wel zeer benieuwd naar de 3D functie die deze iPhone heeft. Maar ik denk dat als mijn abonnement afgelopen is, ik wel een 7 of een 7s kan kopen. En dat ga ik ook zeker doen, ik blijf bij de iPhone haha.

Dit waren de vragn van de telefoontag. Ik moest nog 5 andere mensen taggen, maar dat doe ik niet. Ik tag namelijk iedereen die deze tag ook graag wil doen. Zet er wel bij wie de maker is van deze tag πŸ˜‰ .

Welke apps gebruik jij het meest op jouw telefoon?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: