Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Yes, eindelijk is het dan zover! Ik heb een nieuwe iPad Air & iPhone 6. Mijn oude iPhone 4s kon echt niet meer, de batterij was gewoon bijna overleden en daarnaast werd hij echt sloom. Het werd dus tijd voor een nieuwe! Mijn iPad 2 had precies hetzelfde en omdat ik hier graag op blog, werd het dus ook tijd voor een nieuwe iPad! Ik heb gekozen voor een nieuwe iPad Air, niet de allernieuwste, maar de eerste versie van de iPad Air omdat deze toen in de aanbieding was. Vandaag vertel ik meer over deze nieuwe gadgets!


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Ik heb een iPad Air met een toetsenbord van Belkin erbij genomen. Omdat ik veel blog, gaat dat toch veel gemakkelijker met een aparte toetsenbord erbij.


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

De iPad Air is wit en zilver aan de achterkant, best dun en vooral heerlijk licht, daar hou ik van!


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

De iPad Air kan je gemakkelijk in de toetsenbord zetten en zodra deze erin staat, dan gaat de iPad connectie maken met de toetsenbord en kan je gelijk beginnen met typen. Zodra de iPad er weer af is, dan krijg je weer je gewone toetsenbord op de iPad zelf. Super handig dus!


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Maar je kan ook de iPad aan de toetsenbord klikken, dit gaat met magneten en dan kan je hem dichtklappen, oftewel je hebt dan een mooi hoesje. Er zitten ook beschermrubbertjes aan de toetsenbord dus alles wordt goed beschermd, er komen zo geen krassen op de iPad Air.

De iPad Air heeft 16GB ruimte en WiFi, dus geen 3G/4G, maar dat heb ik ook niet nodig. Hij is ook echt super snel vergelijken met mijn oude iPad. De batterij gaat ook echt heel erg lang mee, ik kan er een hele dag mee doen en dan zit ik op mijn werk ook nog eens 8 uur lang de radio mee te luisteren. En natuurlijk veel te internetten en te bloggen, dus hij gaat echt lang mee. Ik ben super blij met mijn nieuwe iPad Air.

Een iPad Air kost rond de 369 Euro en kan je bijvoorbeeld kopen bij Bol.com. Je kan kan hem ook in het zwart verkrijgen.

De Belkin Toetsenbord kost rond de 100 Euro (wij hadden hem in de aanbieding voor 50 Euro) en kan je bijvoorbeeld kopen bij Dixons.nl.


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Dan mijn nieuwe iPhone 6, wow wat is dit een behoorlijke vooruit gang zeg op mijn iPhone 4s. Die was echt gewoon af! De iPhone 6 is best een stuk groter maar ook wat dunner dan mijn vorige telefoon. Dit vind ik zeer prettig werken!


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Eerst wilde ik wachten totdat de 6s uit zou komen, maar ik kon echt niet meer werken met mijn oude 4s, dus heb ik maar besloten om voor deze te gaan. Ik kon mijn abonnement van T-Mobile toch weer verlengen en een nieuw toestel uitkiezen. Ik heb gekozen voor de gouden variant, wow wat is hij mooi zeg!

Wat ik ook echt prettig vind, is dat er gelijk oordopjes bij zitten. Mijn oude waren inmiddels alweer versleten dus ik was wel weer toe aan nieuwe oordopjes 🙂 .


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

De iPhone 6 is echt supertje dun, ligt echt lekker in de hand vind ik persoonlijk 🙂 .


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Aan de voorkant is hij natuurlijk wel gewoon wit 🙂 . Maar deze iPhone heeft nu ook TouchID, dat betekent dat je de iPhone 6 kan unlocken met je vingerafdruk. Dit werkt echt prima! Ik moest er wel even aan wennen in het begin, maar het werkt wel! Mocht het nou niet lukken om de telefoon te unlocken, dan kan je ook nog altijd met een code de telefoon unlocken, maar de TouchID gaat sneller en gemakkelijker 🙂 .


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Waar ik ook nog even aan moest wennen is de aan/uit knop aan de zijkant. Bij mijn oude iPhone 4s zat deze namelijk nog aan de bovenkant. Op zich vind ik dit ook wel prettig werken, alleen moest er wel even aan wennen haha.

Mijn nieuwe iPhone 6 heeft ook weer 16GB ruimte, maar ook WiFi en 3G/4G. In mijn regio kan ik ook 4G ontvangen, dus dat is wel prettig. De iPhone is echt super fijn in gebruik, zeer snel en de camera is een stuk beter dan mijn vorige iPhone!


Catrice

Deze foto heb ik bijvoorbeeld gisteren gemaakt met mijn iPhone. Met mijn iPhone 4s zag je veel ruis, bij de iPhone 6 is de kwaliteit gewoon stukken beter!

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe iPhone 6! Ik raad deze echt aan als je een nieuwe telefoon kan nemen. De prijs verschilt natuurlijk per telefoonprovider. Ik moest in ieder geval 104 Euro eenmalig betalen en daarna 20 Euro per maand aan aflossingskosten voor 2 jaar lang, met daarbij nog abonnementskosten.

Ja, ik kan weer even vooruit met deze nieuwe gadgets!

Wat vind jij van de iPhone 6 en van de iPad Air? Wat voor een telefoon heb jij op dit moment?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: