Serie: LilyhammerBron: Netflix.com

Afgelopen weken hebben we weer veel films gekeken, omdat we ook alweer alles gezien hadden van de series die we op dat moment volgden. Maar nu kwam iemand op facebook dat we Lilyhammer moesten gaan kijken. Deze serie kenden we totaal niet, ook niet van naam, dus besloten we om die maar eens te gaan kijken. En och, wat een geweldige serie. Elke aflevering moet ik wel keihard lachen haha. Vandaag vertel ik jullie iets meer over Lilyhammer 🙂 .

Lilyhammer is een Noorse maffia/komedieserie, het verhaal gaat over een maffioso (gespeeld door Steven Van Zandt), die een getuigenis aflegd tegen een zeer belangrijk persoon binnen de maffia. Voor de getuigenis krijgt hij bescherming van de FBI en besluit een nieuw leven op te bouwen in Noorwegen, namelijk in Lillehammer. Hij krijgt ook een andere naam, namelijk Giovanni Henriksen. In Lillehammer integreert hij hier op zijn eigen manier en opent hij een zeer populaire nachtclub “Flamingo”. Ondertussen gebeuren er vele dingen waar hij rekening mee moet houden en problemen die hij moet oplossen.

Hieronder heb ik de trailer weergegeven:

https://www.youtube.com/watch?v=bfRgVbp9gSY

De serie vind ik echt geweldig! Het verhaal is zeer goed in elkaar gezet en de grappen zijn gewoon geweldig! Steven Van Zandt speelt het weer helemaal top, en geloof me elke aflevering moet je gewoon keihard lachen! Er zitten heerlijke scenes in! En omdat Giovanni elke keer weer nieuwe problemen tegenkomt en hij dit op zijn eigen manier gaat oplossen, levert hem dit weer nieuwe kansen en uitdagingen op, geweldig om te zien! De serie is te kijken via Netflix.

Deze serie is echt een aanrader om te gaan kijken!

Ken jij de serie Lilyhammer al? En wat vind jij van deze serie?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: