Orofluido Asia Zen Control Elixir


Orofluido Asia Zen Control Elixir

Mijn haar kan soms echt een drama zijn, ik heb namelijk een slag in mijn haar waardoor het aardig pluizig is. Vooral bovenop mijn hoofd en in de lengte van mijn haar. Van Orofluido mocht ik een schoonheidselixer voor alle huidtypen die snel pluizen testen. Hier was ik natuurlijk erg benieuwd naar. Orofluido heeft namelijk een nieuwe lijn, namelijk de Asia Lijn en ik ga het vandaag over de Orofluido Asia Zen Control Elixir hebben.

“Orofluido Asia is geïnspireerd op basiselementen van de traditionee Japanse levenswijz en gaat ervan uit dat we op een ‘zen-manier’ rituelen vieren als het gat om het intense moment van jezelf verzorgen. De nieuwe lijn bevat een shampoo, conditioner, masker en elixer. Het is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met droog,, breekbaar en pluizig haar. “

Dat klinkt goed toch?


Orofluido Asia Zen Control Elixir

De flacon vind ik er echt super luxe en mooi uitzien. Het is van glas en de kleur van de elixir maakt het nog wat vrouwelijker.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


Orofluido Asia Zen Control Elixir

Orofluido Asia is bebaseerd op drie zorgvuldig gekozen Oosterse ingrediënten, namelijk Tsubaki (camelia)-olie, dit is een anti-verouderingsolie en zorgt ervoor dat je haar weer soepel wordt en beheerst het pluizig haar. Ook zit er bamboe-extract in, dat het vocht meer vasthoudt en het haar beschermd tegen anti-oxidanten. En als laatste zit er ook rijstolie in om dode punten te voorkomen, de haarvezel te versterken en te voeden plus het zorgt voor extra glans.


Orofluido Asia Zen Control Elixir

De Zen Control Elixir zorgt voor controle van pluizig haar, flexibiliteit, zachtheid en glans voor het haar. Het is geschikt voor alle haartypen en heeft een UV-filter, dat is natuurlijk zeker een pluspunt! Natuurlijk heb ik de exlir uitgebreid getest en heeft het ook gewerkt voor mijn haar?

Hieronder zie je mijn haar, en je ziet dat het nogal pluizig is…


Orofluido Asia Zen Control Elixir

Ik heb wat elixir op mijn handen gedaan, een aantal druppels en ik heb het verdeeld over mijn haar (je kan het op droog of vochtig haar aanbrengen), van de lengten naar de punten. Hieronder heb ik mijn resultaat neergezet.


Orofluido Asia Zen Control Elixir

Je ziet dat het pluizig haar wel wat meer is verdwenen. Ook merk ik op dat mijn haar iets zachter is geworden en mijn haar glanst meer. Je moet ook wel oppassen dat je niet teveel elixir gebruikt, aangezien het wel snel vettig kan worden. Echter de elixir werkt voor mij maar niet de hele dag door, want aan het einde van de dag heb ik weer zo’n veel pluizen als voorheen, maar ik ook dan ook best moeilijk haar. Ik denk dat als je behoorlijke krullen hebt en/of veel pluizen, dat het wel zeer goed werkt. Ik ben wel blij dat het mijn haar wel veel zachter maakt en dat het een mooie glans geeft.

De Zen Control Elixir (en de andere haarproducten uit de Orofluido Asia lijn) kan je kopen bij jouw kapsalon. De Zen Control elixir kost 9,90 Euro voor 25ml en 19,00 Euro voor 25ml.

Ken jij de nieuwe Orofluido Aisa lijn al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: