Karin Herzog Eye Cream


Karin Herzog eye cream

Dagelijks heb ik uitgebreide verzorgingsroutine met cleaning lotions, dag- en nachtcrèmes en meer. Alleen bij mij ontbrak altijd een oog-crème om mijn huid rondom mijn ogen goed te verzorgen. Ik heb best een druk leven en soms kan je dat ook zien aan de donkere kringen onder mijn ogen. Hier wilde ik natuurlijk graag iets aan doen. Nu mocht ik de Karin Herzog Eye Cream gaan testen. Een zeer duur goedje waar ik ook echt benieuwd naar was. Vandaag vertel ik meer over Karin Herzog en over de eye cream.

Karin Herzog is een zeer luxemerk uit Zwitserland op het gebied van Skincare en ook nog eens wereldleider op het gebied van het gebruik van actieve zuurstof in huidproducten. Kate Middleton (wie kent haar nu niet?) zweert zelfs bij hun merk. Dat moet het wel goed zijn toch?

Ze gebruiken zuurstof in hun producten, omdat zuurstof ervoor zorgt dat jouw huid minder snel oud wordt. In ons drukke leventje vol met bijvoorbeeld stress of slechte eetgewoontes kan je last van krijgen dat jouw huid sneller oud wordt. Zuurstof vecht tegen de bacterieën en geeft een grote boost aan moleculen onder de huid.

Hieronder heb ik een filmpje geplaatst zodat je kan zien hoe actieve zuurstof precies werkt.


Karin Herzog eye cream

Ik kreeg van Karin Herzog dus een eye cream. Deze kwam in een hele mooie verpakking. Er zit namelijk een kartonnetje om de tube heen met een mooie bedrukking. Het geeft best een luxe gevoel.

Het is een unieke oogcrème met 0.5% zuurstof en voedende vitamine A, E en D3. De oogcrème moet een heldere, strakke, gehydrateerde en gelifte huid rondom het oog geven.


Karin Herzog eye cream

Als je de verpakking open doet, dan zie je gelijk de tube en een uitleg hoe het werkt en hoe je het moet aanbrengen. Dit vind ik zeer goed om te zien.


Karin Herzog eye cream

De tube ziet er ook echt mooi en chique uit, echt een luxe product dus!


Karin Herzog eye cream

Op de achterkant staat nog een uitleg en de ingrediënten die ik hieronder nog eens heb weergegeven:

Aqua, Petrolatum, Glyceryl stearate, Paraffinum liquidum, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Polysorbate 80, Tocopheryl acetate, Hydrogen peroxide, Sesamum indicum seed oil, Cinnamomum camphora, Chamomilla recutita flower extract, Retinol, Parfum, Fructose, Salicylic acid, Beta-carotene.


Karin Herzog eye cream

De structuur ziet er echt goed uit, het is wit en niet te dun of te dik. Het ruikt ook best prima, geen chemische geur of iets dergelijks, maar best natuurlijk.


Karin Herzog eye cream

Je kan het dan ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen rondom je ogen. Je moet wel oppassen dat het niet in je ogen komt, dit kan best wel een prikkend gevoel geven. Smeer het iets uit, maar masseer het niet in je huid. Laat het dan intrekken en je ziet dat de donkere kringen echt lichter worden en je huid rondom je ogen beter uitziet.

Ik gebruik dit nu al een behoorlijke tijd en ik merk dat mijn ogen gewoon een stuk verzorgder en frisser eruit zien. Niet meer van die vermoeid uitziende ogen en de donkere kringen zijn ook verdwenen. Ja ik ben echt enthousiast! Nooit gedacht dat een crèmepje dit zal verhelpen, wel dus!

Ben je ook beniewd naar de Karin Herzog Eye Cream? De oogcrème kost normaal 50 Euro voor 15ml, maar hij is nu in de aanbieding. Je betaalt nu 40 Euro voor 15ml!! Het is best een prijzig product, maar ik merk dat het echt helpt, en dan vind ik het geld echt waard! Neem eens een kijkje op de website van Karin Herzog.

Gebruik jij ook een oogcrème? En ken jij de producten van Karin Herzog al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: