Opgemaakt November met o.a. Andrélon, Max Factor en H&M


Opgemaakt November met o.a. Andrélon, Max Factor en H&M

Het is alweer december, dat betekent dat het weer tijd is voor een opgemaakt artikel. In dit opgemaakt November artikel laat ik zien wat ik allemaal heb opgemaakt zoals o.a. Andrélon, Max Factor en H&M, wat ik van deze producten vind en of ik ze nogmaals zou gaan kopen.

Mijn opgemaakte producten van november heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Andrélon Keratine Repair shampoo
Het zal jullie vast niet verbazen dat ik deze alweer heb opgemaakt :). Mijn haar is door dit product veel minder droog, glanst meer en maakt mijn haar heerlijk zacht.

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

– Biocura scheergel voor de gevoelige huid.
Zeer fijne scheergel voor de gevoelige huid. Mijn huid raakt snel geïrriteerd door het scheren, maar met deze scheergel heb ik dat minder snel. Zeer fijn! Deze is echter eigenlijk wel voor mannen, maar dat maakt mij niet uit :).

– Max Factor face Finity – All day flawless 3 in 1 foundation Nude
Zeer goede foundation. De meeste foundations zijn voor mij te donker en hiervoor had ik een iets lichtere kleur, maar ook deze kleur is zeer geschikt voor mij. Echt een aanrader!

– Essence all about matt! Fixing compact powder
Mijn favoriete poeder. De meeste poeders zijn ook weer te donker voor mij en deze is transparant. Mijn foundation blijft door deze poeder goed zitten en mijn huid is minder glanzend. Zeer fijn!

– Essence Silky Touch blush 10 adorable
Een mooie kleur blush met een goede pigmentatie die ik zeker vaker ga kopen.

H&M cotton flower hand crème
Echt een heerlijke handcrème dat zijn werk zeer goed doet. Ik heb nog een handcrème in mijn bezit, dus deze hoef ik voorlopig niet weer te kopen.

Dit waren mijn opgemaakte producten van November.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: