Persoonlijk – Mijn leven in 2014


Mijn leven in 2014

Hi lieverds, vandaag heb ik voor jullie een zeer uitgebreid persoonlijk artikel. Afgelopen week heb ik een enquete opgezet en ik kreeg echt super veel lieve reacties. Iedereen heel erg bedankt daarvoor! Heb jij de enquete nog niet ingevuld? Dan kan je dat natuurlijk nog steeds doen. Klik hier om naar de enquete te gaan.

Een veel voorkomende reactie was, of ik ook meer persoonlijke artikelen kon plaatsen en dat vind ik ook echt een super leuk en mooi idee. Dus vanaf nu krijgen jullie ook meer persoonlijke artikelen van mij te zien :). En vandaag neem ik jullie mee in mijn leven in 2014.

Mijn leven begon echt geweldig dit jaar, eigenlijk al eind vorig jaar. Want mij verloofde had mij op de 2e kerstdag ten huwelijk gevraagd 😀 😀 . Iets wat ik echt noooooooit verwacht had haha, dus ik ben echt ONTZETTEND BLIJ 😀 😀 .

We wilden eerst op mijn verjaardag gaan trouwen in 2015, dat is op 16 mei en word ik 30 jaar. Alleen 16 mei is dan op een zaterdag dus best prijzig. Dus hebben we besloten om te gaan trouwen op 15 mei 2015, een dag voor mijn verjaardag en het klinkt ook nog eens lekker toch? 15-05-2015 haha.

Dus in 2014 hebben we dan ook erg veel voorbereidingen al gedaan. We gaan namelijk trouwen in het Hofje te Leerdam en houden het feest in Rhenoy. Wat ook erg grappig is, is dat iedereen vroeg wie nu onze fotograaf ging worden. Omdat mijn verloofde van beroep fotograaf is en ik hobby fotograaf haha. Maar ook dit jaar hebben we de fotograaf allang uitgekozen, namelijk de fotografieleraar van mijn verloofde. Hij heeft mijn verloofde veel van fotografie geleerd en hij heeft ook al vele jaren ervaringen met trouwfotografie…nou dan is de keuze snel gemaakt toch?! Hij zal onze trouwfotograaf worden en we gaan ook nog een kaart maken waar we bij hem de studio in moeten, maar dat komt nog 🙂 .

Echt zo leuk he, al die voorbereidingen. Op internet heb ik veel gekeken naar bruidsjurken en had ik een complete collage gemaakt van de jurken die ik erg mooi vind. Ik heb toen een afspraak gemaakt bij La Nova te Dordrecht om bruidsjurken te passen en wow, ik heb gewoon mijn droomjurk daar gevonden!! Ik ben helemaal verliefd op de jurk. Mijn vriendin heeft toen ook foto’s van de jurk gemaakt en ik kijk echt ontzettend vaak naar deze foto’s. Haha is dat erg?! Hahah. In december zal mijn jurk komen, want hij moest natuurlijk besteld worden in mijn maat en dan kan ik hem weer aantrekken om hem nog meer op maat te laten maken. Ik kan niet wachten!! Maar ik vermoed dat ik pas in Januari kan kijken vanwege deze drukke periode met de feestdagen etc.

Dit jaar hebben mijn verloofde en ik ook weer ge-exposeerd met onze fotografiewerken. Mijn verloofde heeft toen een grote fotografiewerk in een mooie bijbehorende lijst verkocht en ik zelfs mijn fotoboek!! Geweldig!! Aan de hand van de expositie heb ik ook nog een portfolio website opgezet met al mijn fotografie.

Dit weten jullie denk ik ook nog niet van mij. Ik heb een behoorlijke tijd niet meer auto gereden. Ik heb al ontzettend lang mijn rijbewijs, alleen reed ik bijna nooit auto. Toen ik net mijn rijbewijs had, gingen we naar Tsjechië en op de snelweg van Duitsland ging het bijna goed mis omdat een Duitser mij afsneed en ik het nog maar net afgeremd kreeg, anders hadden we een behoorlijke auto-ongeluk gehad. Daarnaast heb ik vele jaren geleden een aantal operaties gehad in mijn enkel omdat mijn enkel gebroken was door een ongeluk en ik hierdoor ook een cyste kreeg in mijn enkel. Door deze “enkel” problemen ben ik eigenlijk niet meer vaak gaan rijden en door de angst die ik heb opgelopen in Duitsland is het niet veel beter op geworden. Dit jaar is mijn rijbewijs verlopen, maar toch heb ik besloten om deze weer te verlengen en ik heb al zelfs weer een stukje gereden!! Wel op het industrieterrein, maar ik ben zeker trots. Nu wil ik graag elke week een beetje rijden, zodat ik het weer snel onder de knie heb! Want mijn verloofde zegt ook dat ik altijd wel netjes heb gereden…ik moet het gewoon weer doen dus!! 😀

Ook ben ik trots op mijn verloofde en zijn werk. Hij is een aantal jaar geleden begonnen met zijn eigen bedrijf als fotograaf in Leerdam en ook dit jaar gaat het echt ontzettend goed! Hij heeft veel opdrachten en dat maakt me echt ontzettend blij 🙂 . En ja…hij maakt ook vaak de foto’s van mij als ik bijvoorbeeld een outfit wil laten zien hahaha.

En natuurlijk als laatste mijn blog! Wow, deze is echt enorm gegroeid dit jaar. Wat ben ik daar ontzettend blij mee zeg en zeer trots. Elke dag werk ik er met veel plezier aan en ik vind het geweldig om te zien hoe mijn bezoekersaantallen zijn gegroeid en al die lieve reacties van jullie maken mij ook zeer blij. Ook de leuke samenwerkingen met bedrijven vind ik echt top. Aan de hand van de enquête die ik heb opgesteld heb ik meer inzicht wat jullie ook graag willen en ik heb dan ook leuke ideetjes voor 2015! Thanks iedereen! Jullie zijn echt top!

Maar er is ook wel iets minder leuks geweest, ik heb bijvoorbeeld ook al een aantal keer een luchtweginfectie opgelopen. Nou daar word je niet blij van kan ik jullie vertellen :(. Op dit moment loop ik er ook nog steeds mee, al is het gelukkig wel een stuk verbeterd, maar nog niet over. Ik hoop dat het snel weg gaat en dat het ook niet meer terug komt!

Daarnaast zijn we dit jaar ook druk bezig geweest met fotografie. We hebben veel verlaten panden bezocht, afgelopen weekend ook nog. Hier krijgen jullie morgen nog een verslagje van haha. Maar ook hebben we dit jaar vele succesvolle PhotoWalks gehad. En aankomende zaterdag hebben we de laatste PhotoWalk van dit jaar en we gaan heerlijk naar Brugge. Ik ben echt benieuwd!

Op mijn werk gaat het ook nog steeds goed. Ik werk fulltime als programmeur bij een serious gaming bedrijf in Rotterdam. Elke dag reis ik dus van Leerdam naar Rotterdam. Ik ben dus best veel onderweg, zo’n 2,5 uur elke dag. Op mijn werk was er een tijdje geleden een vacature vrij om projectleider te worden. In het begin was ik hier nogal over aan het twijfelen, omdat ik met mijn PDS best moet oppassen. Maar met begeleiding kan ik dit best wel aan. Ik heb gesolliciteerd en hier was ik echt zeer trots op. Helaas was ik het niet geworden, maar een collega van mij. Op zicht niet zo erg, had het erg leuk gevonden om projectleider te zijn. Maar ik ben echt trots op mezelf dat ik het heb gedaan en het was voor het management ook een moeilijke keuze. Ze houden mij dan ook in hun achterhoofd mocht er in de toekomst een leidingfunctie vrij komen :D. Kijk dat is al iets toch? Daarnaast heb ik ook gesprekken gehad om één keer in de week te mogen thuis werken. Ik werkte al één keer in de twee weken thuis, maar wilde graag dit elke week hebben. Ik mocht dit gelukkig en nu werk ik dus één dag in de week heerlijk thuis en dat is op een donderdag en het bevalt me echt prima!! 😀

Ook schreef ik een artikel over mijn leven met PDS. Ik zit hier al aardig wat jaartjes mee en ik wilde graag mijn verhaal met jullie delen. Ik kreeg hier ontzettend veel lieve reacties op, echt super bedankt iedereen! Daarnaast heb ik ook nog een eetdagboek gemaakt voor de mensen die ook PDS hebben en er graag achter willen komen wat ze wel en wat ze niet kunnen eten en drinken.

Wat ik ook echt top vind, is dat we dit jaar ook nog onze tweede slaapkamer omgetoverd hebben tot een nieuw kantoor waar mijn verloofde en ik kunnen werken. Ik heb toen een nieuwe iMac gekregen waar ik heerlijk op kan bloggen :D. Echt super blij ben ik hiermee! Mijn eigen werkplekje :).

Wow, dit is best een lang verhaal geworden haha. Ik heb natuurlijk nog veel meer meegemaakt, maar dit zijn de belangrijkste momenten in mijn leven van 2014 :). Ik ga lekker door bloggen in 2015 en ik hoop dat ik tegen het einde van dit jaar nog de 450 Bloglovin volgers ga behalen. Helpen jullie mee?? Als je mij nog niet volgt, dan kan dat hier :). Thanks!!

Wat vinden jullie van dit persoonlijk artikel? Zouden jullie dit vaker willen zien?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: