Een aantal verlaten gebouwen


Een aantal verlaten gebouwen

Het is alweer een tijdje geleden dat we op pad zijn geweest. Maar afgelopen weekend was het weer zover 😀 . We hebben een aantal panden bezocht, ook veel checks om te kijken of deze nog wat waren. Veel waren al herbestemd of afgebroken, dus die konden we gelijk al van onze lijst afstrepen. Vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien van een aantal verlaten gebouwen die we de afgelopen tijd hebben bezocht, een ruïne/kasteel, een soort van pastorie en een bierbrouwerij.

De eerste foto is van een soort van pastorie. Het was echt eigenlijk helemaal niets meer. Echt behoorlijk getrashed en weinig detail. We hadden al bijn alles doorgezocht totdat mijn verloofde nog een kamer zag en ja hoor…een kapelletje! Echt super mooi en we hadden hier geweldig licht door de ramen met glas in lood. Geweldig om te zien hoe de spinnenwebben hier hangen en de scheuren in de muren zitten. Dit is dan ook de enige foto die ik hier heb gemaakt, voor de rest was het echt niks meer.


Een aantal verlaten gebouwen

We zijn ook nog naar een verlaten ruïne/kasteel geweest. Hier moesten we zeer voorzichtig zijn, want het is ook behoorlijk ingestort. Hier stonden nog een aantal bidstoeltjes mooi in het licht. En hierdoor kreeg ik ook deze mooie flares in de foto 🙂 , zwart wit vind ik hier zeer goed bijpassen.


Een aantal verlaten gebouwen

En als laatste de bierbrouwerij. Geweldige plek die ook al behoorlijk is ingestort. Weinig meer te zien, behalve dan nog een kamer met deze grote ketels erin. Geweldig om te zien hoe de natuur de bierbrouwerij heeft overgenomen!!

Dit waren mijn foto’s van de afgelopen tijd. Niet echt veel, maar ik vind ze zeker echt mooi! De foto’s kan je trouwens ook in het groot bekijken op mijn portfolio pagina.

We gaan al snel weer een aantal keer op pad, dus jullie kunnen van mij weer snel nieuwe foto’s verwachten van verlaten gebouwen 😀 .

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: