Foto’s van PhotoWalk Leiden + nieuws


Foto's van PhotoWalk Leiden

Afgelopen zaterdag hadden we een weer een PhotoWalk en dit keer zijn we naar Leiden gegaan om te gaan fotograferen. Leiden is echt een hele mooie stad en vandaag laat ik jullie mijn foto’s van PhotoWalk Leiden zien. En ik heb ook nog leuk nieuws 😀 .

We waren dit keer met 19 man/vrouw, best een grote groep dus en er waren dit keer ook weer nieuwe mensen aanwezig en dat is altijd ontzettend leuk om te zien. We hadden afgelopen zaterdag ook best wel mooi weer, hier en daar wat kleine buitjes, maar ook zo nu en dan eens een lekker zonnetje. Je kan dan echte hele mooie foto’s maken als de zon ergens op schijnt zoals op de eerste foto.


Foto's van PhotoWalk Leiden

Leiden heeft ook een aantal mooie molentjes die natuurlijk op de foto gezet moesten worden 😀 .


Foto's van PhotoWalk Leiden

Bij een PhotoWalk spreken we altijd een tijd af in de middag/avond om even weer met zijn allen bij elkaar te kopen en wat te gaan drinken en/of eten. Tijdens een PhotoWalk loop je namelijk vaak in wat kleinere groepen en dan is het altijd erg leuk om dan elkaar weer op een bepaalde tijd te ontmoeten en bij te praten om weer later samen op pad te gaan. Wij waren ook dit keer weer met een kleinere groep en besloten op een terrasje te gaan zitten om even wat te drinken. Deze mevrouw zat ook op het terras en ik moest gewoon een foto van haar maken. Ik vind het echt een zeer gave portretfoto geworden 😀 .


Foto's van PhotoWalk Leiden

Toen we allen gingen verzamelen, besloten sommigen om naar huis te gaan en vele anderen bleven nog in Leiden om wat te gaan eten en wat avondfotografie te doen. Bovenstaande foto is in het blauwe uurtje gemaakt. De spiegeling vind ik echt super gaaf en al die kleuren, wow!


Foto's van PhotoWalk Leiden

Leiden is echt heel mooi in de avond en in het donker. Op bovenstaande foto zie je weer de molen aan de linkerkant die ik al eerder liet zien 🙂 .


Foto's van PhotoWalk Leiden

Ik vind de verlichtingen in Leiden echt super gaaf. Zoals het torentje met poort was echt mooi verlicht 🙂 .


Foto's van PhotoWalk Leiden

En als laatste nog de bekende brug in Leiden, deze vond ik ook echt mooi. De verlichting hier was ook weer echt mooi en de kerktoren op de achtergrond vind ik ook wel wat hebben 😀 .

Nadat we deze foto hadden gemaakt, zijn we naar huis gegaan. We waren helemaal af na een lange dag. We hebben dan ook lang niet alles op de foto kunnen zetten ‘s avonds, dus we gaan zeker nog eens terug 😀 .

Nieuws!
Dan heb ik ook nog een leuk nieuwtje! Vanaf vandaag heb ik elke laatste woensdag van de maand een gastblogje op DoorMariska.nl over mijn fotografie. Vandaag is dus mijn eerste gastartikel online gekomen en deze kan je hier lezen: Fotografie artikelen door Astrid – Verlaten panden. Veel leesplezier! 😀

Welke van bovenstaande foto’s vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: