Verlaten theater en kapelletje


Verlaten theater

Een tijdje terug zijn we een aantal keer op pad geweest om verschillende verlaten gebouwen te bezoeken. Twee daarvan laat ik vandaag aan jullie zien. Bij de eerste locatie, een verlaten theater, hebben we moeten rennen voor de politie haha, vandaag vertel ik jullie dan ook het verhaal wat erbij hoort. Benieuwd naar de foto’s en het verhaal? Kijk dan snel verder!

Bij de eerste locatie was de ingang echt geweldig, moeilijk, maar best gaaf! Toen we net binnen waren, zagen we een andere fotograaf. We hebben even kennis gemaakt en begonnen met foto’s te maken. Het is een heel oud en vergane theater. Prachtig om te zien. Het is best een groot theater met meerdere verdiepingen waar mensen vroeger konden zitten en genieten van het theater.


Verlaten theater

Ook staat hier een heel oud projector, gaaf hè?!


Verlaten theater

We waren lekker aan het fotograferen en ineens hoorden we na een tijdje sirenes…steeds dichterbij…en stopten bij het gebouw.

OJEE….

We bleven even wachten, maar vertrouwden het niet. We besloten om na een kwartiertje a half uurtje weer weg te gaan. Toen we allen probeerden om naar buiten te komen, hoorden we ineens “Hé, dat is privéterrein!”. Een bewoner in de buurt zag ons helaas naar buiten komen..

Snel jongens, wegwezen hier. Waarschijnlijk stond de politie nog aan de andere kant van het gebouw, dus we gingen rennen, snel de auto in hahaha. Gelukkig heeft de politie ons niet gezien en konden we mooi wegrijden. Pfiew! Hahaha


Verlaten kapelletje

Een andere locatie die we een tijdje geleden hebben gedaan, is een klein vervallen kapelletje. Ook echt heel mooi om te zien. Prachtig lichtinval hadden we hier ook. Het is er zeer klein, dus hier heb ik maar één foto van :).

Binnenkort komen natuurlijk nog meer foto’s van de locaties die we de afgelopen tijd hebben bezocht.

Wat vinden jullie van bovenstaande foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: