Kneipp Sheet Masks

Kneipp Sheet Masks

Inmiddels zitten we alweer een aantal weken thuis. Door het vele binnen zitten, maar ook door de lage luchtvochtigheid, merk ik dat mijn huid echt enorm droog is. Mijn huid heeft dus een zeer goede verzorging en ene goede hydratatie nodig. Van Kneipp ontving ik drie heerlijke Sheet Masks die mijn huid een echte boost geven, namelijk de Chill Out, Detox Care en de Hydro Kick Sheet Masks. In dit artikel vertel ik meer over deze Kneipp Sheet Masks.

De Sheet Masks zitten in een mooie verpakking met een echte Kneipp look, je herkent gelijk dat het Kneipp producten zijn. De Sheet Masks bevatten natuurlijke oliën en plantenextracten voor een wetenschappelijk bewezen effectieve huidverzorging. Daarnaast bevatten de Sheet Masks ook etherische oliën en extracten voor een instant mood-booster. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen & microplastics en de sheets zijn gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose.

Elk Sheet Mask vouw je open en breng je aan op een gereinigd gezicht. Je laat het dan 10-15 minuten intrekken en daarna kan je de resterende lotion in je gezicht masseren of verwijderen met een wattenschijfje. Zelf vind ik het prettig om de lotion heerlijk in te masseren en goed in te laten trekken. Hieronder heb ik alle informatie over de Sheet Masks weergegeven.

Kneipp Chill Out Sheet Mask

Kneipp Sheet Masks - Chill Out

De Chill Out Sheet Mask bevat hennepzaad- en patchouli-olie-extract voor een kalmerend en ontspannen huideffect. De natuurlijke etherische oliën en zacht kruidige geur zorgen voor ontspanning van skin en mind.

Kneipp Sheet Masks - Chill Out

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Kneipp Sheet Masks - Chill Out

Kneipp Sheet Masks - Chill Out

De Chill Out Sheet Mask is zeer nat, dus het is wel eventjes lastig om de sheet uit te vouwen. Ook glijdt de Sheet Mask een beetje op mijn gezicht (vooral rond mijn mond), dus je moet wel goed stil blijven zitten en de Sheet Mask goed aandrukken. Na 15 minuten haal ik de Sheet Mask eraf en masseer ik de lotion goed in. De Chill Out Sheet Mask is echt heerlijk voor een fijne ontspanning. Het voelt zeer goed aan op mijn huid, mijn huid voelt na gebruik ook zeer zacht aan, echt heerlijk!

Kneipp Hydro Kick Sheet Mask

Kneipp Sheet Masks - Hydro Kick

De Hydro Kick Sheet Mask bevat watermunt-, agave- en cactuswaterextract voor een 24-uurs hydratatie effect. De natuurlijk etherische oliën en lichte aquatische geur zorgen voor een frisse booster van skin en mind.

Kneipp Sheet Masks - Hydro Kick

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Kneipp Sheet Masks - Hydro Kick

Kneipp Sheet Masks - Hydro Kick

De Hydro Kick Sheet Mask is ook best nat. Ook glijdt deze Sheet Mask een beetje op mijn gezicht (vooral rond mijn mond). Maar als het eenmal goed aangedrukt is en je blijft gewoon stil zitten, dan blijft het gewoon goed zitten. Na 15 minuten haal ik de Sheet Mask eraf en masseer ik de lotion goed in. De Hydro Kick Sheet Mask is ook echt heerlijk voor mijn huid. Tijdens het gebruik van de mask merk ik ook dat mijn huid een beetje (fijn) tintelt, voelt echt heerlijk aan. Je merkt gewoon dat het zijn werk goed doet. Het geeft mijn huid goede hydratatie en mijn huid voelt weer fris en fijn aan.

Kneipp Detox Care Sheet Mask

Kneipp Sheet Masks - Detox Care

De Detox Care Sheet Mask bevat algen-, moringa- en bamboe-extract voor anti-pollution effect. De natuurlijke etherische oliën en revitaliserende geur zorgen voor nieuwe energie van skin en mind.

Kneipp Sheet Masks - Detox Care

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Kneipp Sheet Masks - Detox Care

Kneipp Sheet Masks - Detox Care

De Detox Care is echt heerlijk! Deze is minder nat en blijft beter zitten dan de andere twee. Het zuivert, reinigt en verzorgt mijn huid zeer goed. Na 15 minuten haal ik de Sheet Mask van mijn gezicht af en masseer ik de lotion in mijn gezicht. Echt heerlijk! Mijn huid voelt echt goed en heerlijk zacht aan. Ook ziet mijn huid er mooi en glanzend uit.

De nieuwe Kneipp Sheet Masks zijn echt heerlijk en doen veel goeds voor mijn huid. Ze zijn wel erg nat en glad, wat soms een beetje lastig is met aanbrengen en het goed laten zitten op de huid. Maar ze werken zeer goed en mijn huid knapt er ook echt van op. Ik hou ervan!

De Kneipp Sheet Masks kosten 3,99 euro per stuk en zijn vanaf half april te koop bij diverse Kneipp verkooppunten, zoals bijvoorbeeld bij Albert Heijn of bij DeOnlineDrogist.nl.

Ken jij de nieuwe Kneipp Sheet Masks al? Wat is jouw favoriete Sheet Mask?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: