Op zoek naar een nieuwe opbergkast


Op zoek naar een nieuwe opbergkast

Een tijdje geleden hebben we ons huisje helemaal opnieuw ingericht nadat we een gesprongen waterleiding hebben gehad. We hebben een compleet nieuwe laminaat in huis liggen en daarnaast hebben we ook nieuwe meubels gekocht. We zijn alleen nu nog op zoek naar een nieuwe opbergkast voor in onze bijhok. Vandaag laat ik jullie een opbergkasten inspiratie zien.

Er is zoveel keuze qua design, grootte en materiaal. Ik heb even rond zitten kijken naar mooie en praktische opbergkasten. Op bovenstaande plaatje heb ik dan ook een aantal opbergkasten neergezet die ik zelf wel erg mooi vind. Op dit moment hebben wij vooral veel wit en houtkleurig in onze interieur. Deze opbergkasten passen hier dan ook goed bij.

Het lijkt me vooral leuk en mooi om een lage opbergkast te nemen, zodat je er ook nog wat decoratie op kan zetten. Je kan eigenlijk van alles in een opbergkast kwijt en dit maakt het ook wat overzichtelijker en netter in je eigen huis. We willen zelf vooral de opbergkast gebruiken om bijvoorbeeld huishoudelijke spullen in kwijt te kunnen, maar ook eten en eventuele pannen en glazen. Als je een opbergkast met verschillende laden neemt, dan heb je meer ruimte voor allerlei spullen. Je kan ook ervoor kiezen om verschillende groottes qua lades te nemen of een extra gedeelte met een deur waar je dan grotere spullen in kwijt kunt.

Al deze opbergkasten kan je kopen Otto.nl. Zelf vind ik de drie opbergkasten aan de rechterkant op bovenstaande plaatje het mooist. Ik hou wel van houten kasten of een gedeelte dat hout is 🙂 .

Heb jij ook een opbergkast in huis? En welke van bovenstaande opbergkasten vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: