Een prachtige verlaten school en een bijzondere verlaten zwembad


Verlaten school en een verlaten zwembad

Een behoorlijke tijd geleden hebben we een prachtige verlaten school en een bijzondere verlaten zwembad bezocht om te gaan fotograferen. Hier waren we al eens eerder geweest, voor ons waren dit dus revisits, maar het was zeker gaaf om hier weer eens te zijn. Vandaag laat ik jullie de foto’s zien van deze verlaten school en het verlaten zwembad.

De eerste foto is van de verlaten school, deze foto vind ik echt geweldig. Je kan namelijk goed zien dat het al een behoorlijke tijd verlaten is door het afbladderende verf 🙂 .


Verlaten school en een verlaten zwembad

Wat ik zo mooi vind van deze verlaten school, zijn de lange gangen die ze hier hebben. Prachtig om te zien!


Verlaten school en een verlaten zwembad

Bovenstaande is van het verlaten zwembad. Echt in dit zwembad kom je de grappigste dingen tegen, zoals bovenstaande halterstang met gewichten of zelfs duikpakken en een kano hahaha.


Verlaten school en een verlaten zwembad

En op bovenstaande foto kan je zien hoe het zwembad helemaal eruit zag. Hier zie je dat zelfs het plafond al voor een groot gedeelte eruit ligt.


Verlaten school en een verlaten zwembad

Het zwembad is echt zeer oud, in deze prachtige gangen waren allerlei kleine kamertjes met soort van sauna’s erin. Ook hier is het plafond al helemaal aan het vergaan, heerlijk om te zien!

Ik heb ook al eens een artikel geschreven over de eerste keer dat we hier zijn geweest, hier kan je nog meer foto’s bekijken van dit verlaten zwembad: Verlaten zwembad.

Dit waren mijn foto’s van deze twee verlaten plekken. Ik hoop dat jullie de foto’s weer mooi vinden 🙂 . Aankomende zondag gaan we naar de Deventer boekenmarkt met onze PhotoWalks om hier te gaan fotograferen. Dit zal vooral gaan om portret- en straatfotografie 🙂 .

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: