3 onmisbare items in mijn garderobe


Tops & Blazers van Twinkeltje

Elke vrouw heeft wel een aantal items die onmisbaar zijn in haar eigen garderobe. Voor de één is dit een leren jasje en voor de ander kan het bijvoorbeeld een jurkje zijn. Vandaag deel ik mijn 3 onmisbare items in mijn garderobe en ik ben ook zeer benieuwd welke items voor jou onmisbaar zijn.

Low Waist Skinny Jeans
Ik ben echt een jeans meisje, ik heb eigenlijk altijd al jeans gedragen. Bootcut, flares, straight jeans, maar skinny jeans blijven mijn favoriet en echt onmisbaar in mijn garderobe. De jeans moeten wel een low waist hebben, aangezien ik door mijn PDS een behoorlijke opgeblazen buik kan krijgen en daardoor een normale broek pijnlijk kan zijn.

Top
In mijn garderobe heb ik, ik denk wel ongeveer tussen de 10-15 verschillende tops. Het liefst draag ik wijde tops en ik draag ze eigenlijk bijna dagelijks. Ik draag tops onder blazers, vestjes of gewoon los. Ook in de winter draag ik graag tops, dan doe ik er vaak nog een extra truitje overheen.

Blazer
Blazers vind ik echt heerlijk zitten, ze zien er chique uit of kunnen een stoere uitstraling hebben. Je kan blazers op vele verschillende manieren dragen en ook combineren met verschillende items. Mocht het buiten warm zijn, maar soms nog wel iets fris, dan draag ik een blazer gewoon als een soort van jasje.

Dit zijn mijn 3 onmisbare items in mijn garderobe. Ik kan echt niet zonder deze items!

Welke items zijn in jouw garderobe echt onmisbaar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: