Water marble nail art


Water marble nail art

Ik wou vandaag weer eens mijn nageltjes doen en ik wou altijd wel eens Water marble nail art uitproberen. Op youtube staan hier zeer goede tutorials op en één daarvan is: http://www.youtube.com/watch?v=U7bwL2S7auk. Vandaag laat ik jullie mijn eindresultaat zien en geef ik mijn tips.

Voordat ik begon moest ik nog de juiste kleurtjes vinden en goede nagellakken die geschikt zijn hiervoor. Ik had al een NYC nagellakje geprobeerd, maar deze is sneldrogend en dus totaal niet geschikt hiervoor.

Ik heb toen twee nagellakjes van Catrice gepakt:
Dulce & Havanna
– Hip Queens Wear Blue Jeans!

Deze drogen op zich ook best snel, maar het lukte nog best wel aardig. Ik moest het wel een aantal keer overnieuw doen, omdat a: het toch iets te snel droog was (ik was te laat met druppelen), b: de nagellakjes niet zo goed verspreidde en c: omdat het ontwerp niet naar mijn zin was. Ik heb er dus eigenlijk nog best lang over gedaan haha.
Hieronder zie je het complete eindresultaat.


Water marble nail art

Over het algemeen vind ik dat het toch goed gegaan is voor de eerste keer :).

Een paar tips die ik jullie wil meegeven:
– Gebruik nagellak die niet zo snel droogt
– Gebruik nagellak die een beetje waterig is
– Gebruik iets warmer dan lauw water
– Maak elke keer weer nieuw water, voordat je een nieuwe nagel doet
– Maak de potjes alvast open voordat je begint
– Werk snel, anders droogt het snel uit
– Schud een beetje met een glas of kopje, zodat je nagellak wat beter verspreid

Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie wel eens Marble uitprobeerd?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: