Rituals Hammam Olive Secret ultrahydraterende douchepasta


Rituals Hammam Olive Secret ultrahydraterende douchepasta

Bij Rituals kreeg ik bij mijn aankopen (van meer dan 10 Euro) een mini versie van de Hammam Olive Secret ultrahydraterende douchepasta 30ML cadeau. Hier was ik wel zeer benieuwd naar. Een douchepasta heb ik namelijk nog nooit eerder gebruikt. Vandaag laat ik jullie hier dan ook meer van zien. Kijk dus snel verder :)!

Het is een heerlijke hydraterende douchepasta die de huid goed reinigt en voorbereidt op het schubben. Ze raden ook aan om de Hammam Hot Scrub en eventueel de Hamman Scrub handschoen te gebruiken. Beide heb ik echter niet in mijn bezit en daarom heb ik gebruik gemaakt van mijn eigengemaakte scrub :).

In de douchepasta zit olijfolie, deze voedt de huid en maakt deze zijdezacht. Daarnaast zit er ook Eucalyptus in en deze heeft een diep reinigende en verfrissende werking. Heerlijk toch?!

Ook moet er zeer goed verzorgend zijn voor de droge huid. Zeer geschikt voor mijn huid dus :).

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


Rituals Hammam Olive Secret ultrahydraterende douchepasta

Op de foto kan je niet alles goed zien, dus heb ik ze hieronder alsnog in tekst weergegeven:

MIPA LAURETH SULFATE, LAURETH-4, AQUA/WATER, COCAMIDE DEA, GLYCERIN, EUCALYPTUS GLOBULUS (EUCALYPTUS) LEAF OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) OIL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PARFUM/ FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID


Rituals Hammam Olive Secret ultrahydraterende douchepasta

De substantie ziet er inderdaad pasta-achtig uit. De geur is zeer aanwezig, best sterk maar oooo zo lekker! Ik geniet alleen al als ik die geur ruik. Zeer fris, kruiderig, echt heerlijk!


Rituals Hammam Olive Secret ultrahydraterende douchepasta

En zo ziet het eruit als je het een beetje uitsmeert. Ik vind het echt een heerlijke douchepasta. Het smeert zeer goed uit en hydrateert goed. Het reinigt mijn huid echt goed en als ik een scrub gebruik, dan is mijn huid echt super zacht. Heerlijk spul! Zeker een aanrader :).

Je kan de Rituals Hammam Olive Secret ultrahydraterende douchepasta kopen in de Rituals webshop of in de Rituals winkel voor € 8,50 voor 150ml.

Heb jij al eens de douchepasta’s van Rituals gebruikt? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: