Verlaten Villa met prachtige interieur


Living room

Een behoorlijke tijd geleden hebben mijn vriend en ik een verlaten villa met prachtige interieur bezocht.

Ik had deze locatie al vaak gezien op het internet en ik moest en zou deze ook gaan bezoeken. Na vele zoeken, zoeken en nog eens zoeken en zelfs echt hopen dat je hem ooit toevallig tegenkomt tijdens het rijden, toch eindelijk gevonden. En toen werd het snel tijd dat we deze gingen bezoeken. Vandaag laat ik jullie de foto’s zien van deze prachtige verlaten villa.

Toen we hier aankwamen en toen ik het verlaten villa zag, klopte mijn hard heel erg. Spannend, ontzettend spannend….
Ik heb verhalen gelezen en gehoord over deze locatie en dat maakte het alleen maar nog spannender. Ik had foto’s gezien hoe het van binnen eruit zag en kon het bijna niet geloven dat we hier dan toch echt waren.
We stapten uit de auto en liepen richting de ingang. Op een gegeven moment is het villa zo goed in zicht, BAM, WOW, we zijn er! Wat een kick geeft dat toch.

Eenmaal toen we binnen waren en naar de grote huiskamers gingen, was het weer een WOW effect. We wisten dat er super mooie Chesterfields sofa’s stonden, maar als je het met je eigen ogen ziet..prachtig!
Ok, gelijk foto’s maken! Ik was eerst in de huiskamers begonnen met foto’s maken en ben zo naar boven gaan werken. Wat een prachtige locatie. Dat dit er zo verlaten bij staat…soms kan je het gewoon niet geloven.

Hieronder al mijn foto’s:


Alone in the corner

Vase

Vase

Bedroom overview

Bedroom

Big old tv

Old chairs

Old heater

Old

Books

Cabinet with mirror

Chair with lamp

Chair with tv

Stairs with a window

Chairs

Clothing

Dictionary (legal)

Fireplace in living room

Living room

Living room other side

Living room overview

Flowers

Flowers

Glasses

Heater

Lamp

Little tv and lamp

Little cup

Lonely

Painting of a woman

Painting

Some paintings

Photo

Picture

Pictures

Scale

Sitting at the fireplace

Sofa

Stairs look down

Stairs

Statue

Statue

Table

Telephone

Telephone

Typewriter close up

Typewriter

Want some tea?

Ik ben echt ontzettend blij dat we deze locatie gedaan hebben, wat een super mooie villa.

Welke van bovenstaande foto’s vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: