Onze trouwfoto op dibond via PhotoGifts.nl

Onze trouwfoto op Dibond via PhotoGifts.nl

Het is alweer twee jaar geleden dat mijn man en ik zijn getrouwd. Wat gaat de tijd toch enorm hard zeg! Mijn man en ik wilden graag onze ouders verrassen met een uitvergroting van één van onze trouwfoto’s. Voor afgelopen vaderdag mocht ik twee keer onze trouwfoto op dibond via PhotoGifts.nl laten afdrukken. Vandaag laat ik jullie deze print zien.

Onze trouwfoto op Dibond via PhotoGifts.nl

Bij Photogifts.nl kan je jouw foto laten bedrukken op diverse materialen, onder andere dibond, hout, aluminium, plexiglas en meer! Je kan ook kiezen uit verschillende soorten maten en vormen. Bijvoorbeeld de standaard rechthoek, maar ook bijvoorbeeld vierkant. Je kan ook kiezen voor een print met of zonder afgeronde hoeken.

Ik heb onze trouwfoto op dibond laten afdrukken. Het formaat van de print is 60 x 40. De kwaliteit ziet er echt goed uit, super mooi! En het formaat vind ik ook echt top.

Onze trouwfoto op Dibond via PhotoGifts.nl

Aan de achterkant zit een goed ophangsysteem, dit zit al gelijk aan de print vast, dus hoef je niet eerst zelf een ophangsysteem vast te maken. Je kan de print dan ook gelijk ophangen, super handig!

Onze trouwfoto op Dibond via PhotoGifts.nl

De print is afgedrukt op 3mm dik dibond, hierboven zie je hoe dat eruit ziet.

Onze trouwfoto op Dibond via PhotoGifts.nl

Op vaderdag zijn we naar mijn schoonouders gegaan en hebben toen de print gegeven. Ze wilden al zo graag een uitvergroting van onze trouwfoto hebben en deze hangt dan ook boven hun bank in de woonkamer. Ze zijn er echt super blij mee.

Afgelopen weekend zijn we naar mijn ouders geweest die op de camping staan. We namen de print mee en deze zat nog in de doos. Toen we nog bij de auto stonden, zag mijn vader de doos en kon gelijk al raden wat het was hahaha, maar ik zei nog niks. Toen we bij de caravan kwamen, mochten ze de print uitpakken. Zo geweldig mooi om te zien hoe ze glunderden en zo ontzettend blij zijn met de foto. De foto zal dan ook opgehangen worden zodra ze weer thuis zijn van de camping.

Ik ben echt blij dat ik mijn ouders en schoonouders blij kon maken met de foto op dibond. De kleuren van de prints vind ik echt mooi, de kwaliteit is zeer goed, de grootte en vorm vind ik ook echt super.

Wil jij ook een foto op dibond of op een ander materiaal laten printen? Neem dan eens een kijkje op Photogifts.nl.

Ken jij Photogifts.nl al? En heb jij wel eens iets laten bedrukken op dibond?

De producten in dit artikel heb ik gratis ontvangen. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: