Doelen juli en terugblik doelen juni

Doelen mei en terugblik doelen april

Het is alweer juli en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Terugblik doelen juni

DIY Project: visionboard maken
Yeahh! Eindelijk heb ik mijn visionboard 2017/2018 kunnen afmaken. Ik ben er zeer blij mee en ik ga hier dan ook echt keihard mee aan de slag. Bepaalde punten zijn al in werking gegaan en ik hoop dan ook dat het allemaal gaat lukken en ik mijn dromen en visies waar kan maken.

Meer tips & tricks delen met freebies
Ook deze maand heb ik meer artikelen met jullie gedeeld, met veel tips & tricks en natuurlijk veel freebies! Dit is wel een doel dat gewoon blijft doorgaan, ik zal hem niet meer gaan benoemen, omdat dit gewoon een doorlopende doel is.

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
Ook dit is een doel dat nog wel even doorloopt. Ik ben hier elke maand lekker druk mee bezig en zal de komende tijd ook hier mee bezig zijn.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
Ik heb weer nieuwe stockfoto’s gemaakt en de pagina ook weer gevuld. Het testplan is bijna af, het schiet al aardig op. Maar dit is een doel dat ik ook niet meer verder zal benoemen aangezien dit ook weer een doel is dat doorlopend is.

Nieuwe header
Ugh, dit is helaas ook nog niet gelukt. Het is een doel dat ik nog wel wil doen, maar voorlopig even niet meer op mijn doelen lijst wil zetten. Het kost namelijk even wat tijd om het goed te maken en momenteel heb ik even andere belangrijke doelen op mijn lijst staan.

Doelen juli

Meer vrijheid creëren en ook dit inplannen
Dit is een zeer belangrijke doel op dit moment. Ik wil meer van mijn vrijheid kunnen genieten en van mijn gezin kunnen genieten. Ik heb het vaak druk, maar ik ga nu ook echt meer vrijheid creëren en inplannen. Lekker bezig zijn met mijn gezinnetje en lekker ontspannen. Ik merk dat ik dat gewoon echt nodig heb.

Maar 3 a 4 taken op mijn todo lijst zetten
Ik ben dus best vaak druk, maar dat komt ook vooral omdat ik op sommige dagen mijn hele dag volplan met allerlei taken. Belangrijke taken, maar ook minder belangrijke taken of juist dingen die ik graag wil doen. Nu heb ik besloten om maar max 3 a 4 taken op mijn todo lijst te zetten. Dingen die gewoon belangrijk zijn om te doen die dag. Geen lange todo lijsten meer en dus ook meer vrijheid. Mocht ik die dag toch nog extra taken hebben gedaan omdat ik daar tijd voor had, dan komen die op mijn “extra gedaan lijstje”. Dit geef sowieso al veel meer rust in mijn hoofd, heerlijk!

Boek lezen
Voor mijn verjaardag in mei heb ik verschillende boeken gekregen en één boek ga ik dan ook deze maand lezen.

Dakterras schoonmaken
Het wordt steeds mooier weer en ik wil gewoon lekker buiten kunnen zitten. Maar ons dakterras moet nog wel goed schoongemaakt worden. Deze maand ga ik daar dan ook mee aan de slag. Ik ga meubels verkopen en we willen daar iets anders voor in de plaats. Daarnaast ga ik nog een oude barbecue wegdoen en het dakterras zelf ga ik goed schoonmaken.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin augustus zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: