Me time tag


Me time tag

Ow kijk eens naar buiten! De zon!! De zon is er gewoon weer vandaag! Heerlijk, hier kan ik nu echt van genieten. Gisteravond en vannacht zijn we op pad gegaan richting Amsterdam om avondfotografie te doen tot een uur of 3. Pfoe wat was het koud en erg laat voor mij doen dan, maar het was super gezellig en we hebben hele mooi foto’s gemaakt. Fotograferen behoort voor mij tot een van de ontspanning momenten, me time. Even heerlijk genieten van de omgevingen om je heen en fotograferen. Nergens anders aan denken dan dat. Maar er zijn ook andere momenten waar ik heerlijk kan ontspannen en gewoon even een momentje voor mezelf heb. Vandaag heb ik dan voor jullie ook de leuke me time tag ingevuld. Deze heb ik al vaak voorbij zien komen op verschillende blogs en ik vond hem zo leuk, dat ik hem ook graag wilde delen met jullie!

Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Ligt eraan wanneer ik mijn me time neem. Onderweg naar mijn werk en in de pauzes neem ik altijd me times en lees ik graag blogs of werk ik aan mijn eigen blog. Als ik thuis ben, dan speel ik graag even The Sims Freeplay of kijk ik een leuke film of serie.

Wat draag je tijdens me-time?
Vaak als ik een grote me time neem, dan heb ik een heerlijke comfi joggingbroek aan met een lekkere oversized trui. Lekker warm :).

Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?
Bij een me time kan ik heerlijk genieten van een lekkere scrub, een fijn maskertje of gewoon mijn nagels lakken 🙂 .


Me time tag

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Essie!! Ik ben echt dol op Essie en dan vooral de roze kleurtjes 🙂 .

Wat drink je en eet je tijdens me time?
Dit kan verschillend zijn, lekker kopje thee, of juist chocolademelk met slagroom en een chocolaatje erbij of gewoon cola.

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Ik maak tegenwoordig weer mijn eigen kaarsen. Hier ben ik altijd wel dol op. Ik wil eigenlijk nog wel hier een geurtje in doen.

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Ja zeker! Lekker fotograferen vind ik altijd echt zeer ontspannend!


image

Ga je wel eens alleen naar de film?
Nee dat niet, wij gebruiken namelijk thuis een programma waarmee we elke nieuwe film of serie etc. kunnen bekijken. Dus naar de bioscoop gaan heeft voor ons geen zin 🙂 .

Favoriete webshop?
H&M, hier koop ik heel vaak mijn kleding!

Heb je nog iets toe te voegen?
Wil jij ook meer me time hebben en er voor zorgen dat je meer ontspanning krijgt? Neem dan hier eens een kijkje: Me time – Elke dag een moment voor jezelf. Hier geef ik tips hoe jij ook een moment voor jezelf kan creëren.

Dit was weer de leuke me time tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wil jij hem ook doen? Neem hem dan gerust eens over 🙂 .

Wat doe jij altijd tijdens jouw me time?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: