#Plukhetgeluk project – Durven, dromen, doen!

#Plukhetgeluk

Gelukkig zijn in het leven vind ik zeer belangrijk. Positieve dingen en mensen om mij heen en genieten van de kleine dingen in het leven. Saskia van I Live for my dreams heeft een nieuw project opgezet waar al echt veel aanmeldingen voor zijn binnengekomen, namelijk het #plukhetgeluk project. In 5 weken tijd zal ik op elke dinsdag een nieuw artikel plaatsen over het #plukhetgeluk project. Elke keer met een andere inhoud. Vandaag al weer het laatste deel, wat is de tijd toch hard gegaan zeg! Vandaag ga ik mijn toekomst beschrijven, de doelen die ik graag wil halen en wat ik allemaal al bereikt heb.

Wat zijn mijn grootste dromen?
Op dit moment zijn mijn verloofde en ik bezig met de voorbereidingen van onze bruiloft. Ik heb mijn droomjurk al gevonden en ik wil graag een droombruiloft hebben. Trouwen, dat staat nu op nummer 1! En dat gaat ook zeker snel gebeuren, 15 mei is de belangrijke en zeer bijzondere dag 😀 .

Een van mijn andere dromen is meer tijd in mijn blog te kunnen steken. Op dit moment werk ik fulltime en reis ik elke dag meer dan 2 uur naar mijn werk en naar huis. Dus echte vrije tijd heb ik niet veel. Ik werk nu op elke donderdag thuis, dat geeft mij ook meer rust en meer vrije tijd om aan mijn blog te werken. Het liefst zou ik full time willen bloggen, maar dat zit er voorlopig nog niet in. Ik wil mijn blog wel nog professioneler maken en hier naar toe werken. Mocht het nog succesvoller raken, dan kan ik al een KvK aanvragen en zo steeds meer hieraan werken 🙂 .

Een aantal andere dromen die ik heb zijn meer gaan rijden, meer gaan reizen, meer gaan fotograferen, meer DIY projecten opzetten en meer ontspannen. En dan is er nog een droom die ik graag nog voorlopig voor mezelf hou 🙂 . Ik werk hard aan deze dromen. Ik heb een rijbewijs, maar ik heb al een tijd niet meer gereden en ik wil dit echt weer oppakken. Ik wil meer gaan rijden! Ook wil ik graag meer van de wereld zien, veel reizen. En dit jaar gaan we op huwelijksreis als het is naar Scandinavië. Fotograferen vind ik echt super leuk om te doen en ik wil hier echt meer tijd insteken. Ik hou van DIY projecten. Op dit moment ben ik ook bezig met een voorjaarsproject en ik wil eigenlijk na elk project weer met een nieuw project beginnen. En meer ontspannen is echt iets waar ik meer mee bezig moet houden. Omdat ik niet veel vrije tijd heb, zal ik toch deze tijd goed moeten indelen en dan tijd maken voor ontspanning.

Wat heb ik al bereikt?
Zoals ik al zei heb ik een fulltime baan. Ik vind dit ook zeer belangrijk en ik ben blij dat ik een vast contract heb. Op mijn werk gaat het zeer goed, ik ben echt tevreden met mijn functioneren. Van mijn stage, naar mijn afstuderen en daarna een vast contract, ik ben echt trots op wat ik bereikt heb op mijn werk.

Mijn blog is ook echt aan het groeien en ik ben ook echt trots op wat ik bereikt heb met mijn blog. Inmiddels alweer meer dan 550 volgers via Bloglovin en maandelijks krijg ik meer dan 17.000+ unieke bezoekers (via Google Analytics). Wow, dat is toch echt veel. Ik geniet echt elke dag van mijn blog en ik werk er met veel plezier aan. Ik heb al echt veel leuke samenwerkingen gehad en veel mooie reacties gekregen van bezoekers en ook mailtjes van lezers, echt leuk!

Maar ook ik ben zelf erg gegroeid en beter geworden in bepaalde dingen waar ik echt trots op ben. Vroeger was ik echt verlegen, maar door de jaren heen heb ik veel hierover geleerd en durf ik zelf ook steeds meer dingen te doen en te regelen. Ik sta voor mijzelf op, maar ik ga ook achter dingen aan en zorg dat er dingen geregeld worden.

Ook qua fotografie gaat het best goed. Ik wil inderdaad echt meer gaan fotograferen, maar ik ben ook zeker trots op wat ik al bereikt heb met mijn fotografie. Ik wil al een aantal keer op de Leerdamse Kunstvierdaagse gestaan met een expositie, hier ben ik echt trots op. Ik heb ook al mijn fotografieboek verkocht, wow! Echt zo gaaf!

Dit waren mijn dromen en wat ik al allemaal bereikt heb. Wil je al mijn artikelen over het #plukhetgeluk project lezen, dan kan dat hier: #Plukhetgeluk.

Dit was ook het laatste deel en ik wil Saskia echt ontzettend bedanken voor dit project. Ik heb enorm genoten hiervan en het is altijd goed om bij dit soort projecten, positiviteit, dromen en doelen stil te staan. Echt top! Bedankt Saskia!

Wil jij ook mee doen met dit super leuke project, dan is dat zeker mogelijk! Neem eens een kijkje op de website van Saskia I Live for my dreams en meld je aan! 😀

Waar krijg jij een grote glimlach van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: