Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin’ Up

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Al een behoorlijke tijd volg ik Sam van Pootles.co.uk. Zij is een demonstrator van Stamping’ Up. Ze maakt geweldige tutorials over hoe je prachtige verpakkingen kunt maken met papier. Ik besloot om ook een bestelling te plaatsen bij Stampin’ Up en hier Kerst cadeauverpakkingen van te maken. In dit artikel laat ik dan ook zien wat ik allemaal heb besteld bij Stampin’ Up en wat ik gemaakt heb.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Bij Stampin’ Up heb ik een zeer grote bestelling gemaakt. Ik heb onder andere verschillende soorten papier gekocht met een Kerst design. Deze hebben een afmeting van 30,5 cm x 30,5 cm en kosten 13,25 Euro per set van 12. Een set dat nog te koop is, kan je hier vinden: Under the Mistletoe Designer Series Paper.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Daarnaast heb ik ook stamp sets gekocht met stampin’ pads en clear blocks. Hung With Care kreeg ik na mijn bestelling gratis toegestuurd. Deze heb ik nog niet gebruikt, omdat deze net iets anders zijn dan de clear of photopolymer stamp sets.

De clear blocks gebruik je om de stamps op te plaatsen en dan te gaan stempelen. Er zijn verschillende soorten maten van de clear blocks verkrijgbaar bij Stampin’ Up. De prijs verschilt per blok. Je kan de clear blocks hier bekijken: Clear blocks.

De Merry Christmas to all Photopolymer Stamp Set kost 33 Euro en er zitten super veel stamps in. Ik vind het wel jammer dat deze niet in het Nederlands te verkrijgen is, wel in het Frans en Duits.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up
Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Je pakt dan een stempel uit de stamp set en deze plaats je op een clear block. De stempel blijft plakken op de clear block, je hoeft dan niets meer te doen. Het beste is om een clear block te pakken die niet te groot is en natuurlijk ook niet te klein. Zo kan je het gemakkelijkst stempelen.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up
Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Daarna plaats je de clear block met stempel op de Stampin’ pad om de inkt op de stempel te krijgen. Ze hebben ontzettend veel verschillende kleuren van de Stampin’ Pads en ze kosten 9 Euro per stuk.

Dan plaats je de clear block op een stuk papier of karton waar je het op gestempeld wilt hebben. Door de clear block kan je precies zien hoe de stempel geplaatst wordt en kan je ook gemakkelijk zien of er wel genoeg inkt op de stempel zit.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up
Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

De kleuren van de Stampin’ pads zijn echt super mooi. Ik vind de stamp sets ook echt super mooi! De inkt droogt ook enorm snel.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Bij Stampin’ Up heb ik ook nog een Rode lint gekocht, deze kost 8,50 Euro. En daarnaast ook nog een aantal stickers, helaas zijn deze niet meer verkrijgbaar.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Omdat de stamp sets van Stampin’ Up niet in het Nederlands zijn, heb ik nog op de Kreadoe een Nederlands stamp set gehaald. Zoals je kan zien heb ik al verschillende stempels hiervan gebruikt hehe.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Om gemakkelijk de cadeauverpakkingen te maken, maak ik gebruik van een snijplank en een scoring board.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

De doosjes heb ik gemaakt aan de hand van een tutorial van Sam. De tutorial kan je hier bekijken: Pootles Advent Countdown 2018 #3 Facebook Live Replay Joyous Noel Stack of Lidded Boxes. Ik heb verschillende soorten papier gebruikt en de rode lint erom heen gedaan. De doosjes zijn 20 cm x 20 cm, 17,5 cm x 17,5 cm en 15 cm x 15 cm. En ze zijn allemaal 5 cm hoog. Ik vind ze echt super cute geworden. Je kan hier dus kleine cadeautjes in doen. In de onderste zit ook een cadeautje en in de andere twee wil ik eigenlijk nog soort van snoepjes of chocolaatje in doen.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up
Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Deze twee cadeaus zijn ook precies hetzelfde als de drie doosjes boven op elkaar, maar dan met andere afmetingen namelijk 17,5 cm x 17,5 cm x 13 cm. Hier zitten twee cadeaus in voor Thomas. Ook deze vind ik weer echt super tof geworden. Ik heb hier ook gebruik gemaakt van een stempel set en van de stickers.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Bovenstaand doosje heb ik gemaakt aan de hand van de tutorial van Sam, deze kan je hier bekijken: Pootles Advent Countdown 2018 #4 Festive Farmhouse Lidded Rectangular Box Tutorial. Ook hier heb ik weer gebruik gemaakt van een stempel set en van de stickers en natuurlijk ook weer de rode lint. Hierin zit een cadeau voor Hans en mijzelf, gewoon een kleinigheidje voor ons beide.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Bij bovenstaande cadeauverpakkingen zijn in envelop (A4) vorm en ook hier zit bovenop een deksel zodat je het gemakkelijk open kan maken. De deksel bevat ook een rode strik en een label gemaakt met een stempel set.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

Ik ben enorm blij met de Kerst cadeauverpakkingen. Ik vind ze echt super cute geworden. Ik wil zeker nog vaker bij Stampin’ Up gaan bestellen. Ze hebben echt ontzettend veel gave spullen waarmee je prachtige items kunt maken. De Kerstcadeaus zien er geweldig uit en geven echt een super sfeer!

Ik bestel de Stampin’ Up items via Sam in Engeland. De items komen dan ook vanuit Engeland en duurt een aantal dagen voordat het in Nederland is. Maar ze leveren wel echt snel, dus hoeft zeker geen week te wachten.

Ken jij Stampin’ Up al? En wat vind jij van mijn kerst cadeauverpakkingen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: