Social Media schoonmaak


Horloge.com O CLock

Afgelopen week zag ik een artikel bij Marion dat ze haar social media op had geschoond. Ik ben hierdoor geïnspireerd en daarom heb ik ook besloten om zelf mijn social media te gaan opschonen, en geloof me, dat mocht ook echt wel haha. Het is vandaag lente, dus we zijn tijd voor een grote social media schoonmaak 😀 .

Facebook
Op mijn Facebook heb ik natuurlijk vele familieleden, vrienden, collega’s en kennisen. Maar ook veel fotografen. Ik heb eigenlijk weinig tot geen contact met een aantal, dus die mogen er van mij afgehaald worden. Willen ze mijn fotografie willen zien, dan kunnen ze het beste mijn fotografie pagina bekijken 🙂 .

Totaal verwijderd: 39

Twitter
Pfoe Twitter, ok, hier komt het echte werk al. Ik volg er namelijk best veel. Ook hier volgde ik weer heel veel fotografen, maar ook veel bedrijven. Ook volg ik graag acteurs en actrices, die laat ik wel allemaal staan. Ik heb vooral veel fotografen van mijn Twitter afgehaald.

Totaal verwijderd: 135

Instagram
Op mijn Instagram volg ik er nog niet zoveel. Ik heb wel weer een aantal fotografen afgehaald of mensen die bijna niks posten.

Totaal verwijderd: 12

Bloglovin
Ik heb een lijstje gemaakt met bloggers die ik graag elke dag wil volgen en daarnaast heb ik verschillende categorieën aangemaakt waar ik al de bloggers die ik volg in heb verdeeld. Zoals Fashion, Beauty, Lifestyle en dan kan ik door deze categorieën heen bladeren. Ik heb wel even een behoorlijke schoonmaak gedaan van de bloggers die bijna niks posten of waar ik toch bijna niks van lees. Ik heb gemerkt dat er eigenlijk ook best veel bloggers zijn gestopt met bloggen. Dat vind ik ook wel jammer om te zien.

Totaal verwijderd: 109

Zo dat was weer even een grote schoonmaak. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Geeft meer rust en het is weer lekker overzichtelijk 🙂 .

Fijne lente dag iedereen!!

Doe jij ook wel eens een grote Social Media schoonmaak?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: