Ontvangen producten die ik ga reviewen


Ontvangen producten

Voor mijn blog en voor mijzelf koop ik producten en deze review ik erg graag. Ook krijg ik wel eens producten van bedrijven voor mijn blog om te gaan reviewen. Ik heb nu ook weer een aantal ontvangen producten die ik de komende tijd graag wil reviewen. Deze producten heb ik zelf deze week gekocht of ontvangen van bedrijven. Wat kunnen jullie zoal verwachten?

Happy Socks
Deze super grappige en mooie happy socks zijn sokken met een grappige print erop. Ze zijn alleen voor mannen, dus mijn verloofde mocht een aantal sokken uitzoeken, maar er zijn ook een aantal happy socks beschikbaar gesteld voor jullie geliefden of vaders of gewoon zomaar een vriend 🙂 . Hou mijn blog dus in de gaten, want de review en winactie zal snel online komen :).

Ritech en Google Cardboard
Ik ben een echte gadget freak…sorry haha. Mijn collega had een super gave VR (Virutal Reality) gadget voor je telefoon en deze moest ik ook hebben! Nu heb ik nog steeds de iPhone 4s, dus kleine scherm en daarom koos ik voor een iets ander model dan mijn collega had. Namelijk de Ritech en ik kreeg ook nog een Google Cardboard erbij. Met je telefoon kan je super gave VR applicaties en spelletjes draaien. Hoe alles precies werkt, leg ik jullie binnenkort uit in een uitgebreid artikel 🙂 .

3 telefoonhoesjes voor de iPhone 4/4s
Ook kreeg ik deze week drie gave telefoonhoesjes binnen van GSMPunt.nl. Mijn telefoon kon nog wel een nieuw hoesje gebruiken 🙂 . Ik vind ze alledrie echt mooi en hier komt binnenkort ook nog een uitgebreid artikel over :).

Zoals jullie weten kreeg ik laatst een goodiebag van Carmen tijdens het Carmen Beauty Event. Hier zaten ook een aantal mooie producten in en natuurlijk ga ik deze ook allemaal nog reviewen voor jullie! Maar bovenstaande producten heb ik afgelopen week binnen gekregen en vond het wel leuk om deze alvast aan jullie te laten zien 🙂 .

Naar welk product ben jij het benieuwdst naar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: