Mijn leven in foto’s #117 – Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer veel meegemaakt. Thomas was namelijk op 14 december jarig en is alweer 3 jaar! Natuurlijk was het ook Sinterklaas en heb ik ook nieuwe beautyproducten gekocht. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn man was eind november een weekje naar Frankrijk en had voor Thomas en mij ook cadeautjes meegenomen. Heerlijke chocolade voor mij en dinosaurussen voor Thomas 🙂 .

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Op 1 december mochten we beginnen met het uitpakken van de adventskalenders. Ook Thomas vindt het enorm leuk om elke dag een vakje open te maken. Als je mij volgt via Instagram, dan zie je elke dag een nieuw cadeautje van de Rituals adventskalender en de The Body Shop adventskalender. Ik ben echt enorm blij met de producten die ik tot nu toe uit de adventskalenders heb gehaald. Heb jij ook een adventskalender?

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Ons winterdorpje van de Albert Heijn. Bij elke 15 Euro boodschappen krijg je een winterdorp mini en kan je dus jouw winterdorp helemaal compleet maken. Super leuk! We hadden ook een aantal dubbel. We hebben dan ook geruild met mijn broer en gisteren was er ook een ruildag bij de Albert Heijn en konden we dus onze laatste dubbele mini’s gaan ruilen. Ik hoop dat we nog een aantal kunnen scoren volgende week om het dorpje compleet te maken.

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Ook heb ik wat nieuwe beautyproducten gekocht. Deze ga ik de komende tijd ook testen en laat ik natuurlijk ook weten wat ik van deze producten vind.

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Ook was het natuurlijk Sinterklaas, dus mocht Thomas zijn schoen zetten. Hij heeft een kassa gekregen en een aantal grote dobbelstenen. We maken het nooit echt te groot met Sinterklaas, aangezien hij ook nog eens jarig was in december.

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Ook hebben we weer nep sneeuw gemaakt en nieuwe kerst creaties gemaakt. En natuurlijk ook de kerstboom gezet. Ik vind het altijd heerlijk om de kerstversieringen in huis te hebben!

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

In Leerdam is er een beruchte straat die elk jaar weer helemaal versierd is met kerstverlichting.

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Thomas vierde op de peuterspeelzaal ook zijn verjaardag. Ik heb toen als traktatie een aantal dino’s gemaakt met daarbij een mandarijn. Deze zaten later in een zakje met ernaast nog twee aardbeien. De kinderen vonden het echt super leuk en lekker.

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Van een klant kreeg ik ook nog een groot kerstpakket, super tof!

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Voor Thomas zijn verjaardag hebben we ook nog koeken gebakken en ook een aantal kleine koekjes voor de kerstbrunch op de peuterspeelzaal.

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Mijn leven in foto’s #117 - Thomas is 3 jaar! + Sinterklaas en nieuwe beautyproducten

Thomas was op 14 december ook nog jarig en hebben we het hele huis versierd en ook zijn grote cadeau versierd. Hij heeft een werkbank van Bosch gekregen en is er ontzettend blij mee! Hij speelt er echt elke dag mee. Ook heeft hij nog andere mooie cadeaus gekregen van familie en vrienden. Het was echt een super leuke dag, hij heeft echt genoten!

Pakketjestijd!!

Vandaag gaan we lekker relaxen. Dit weekend is het ook kerstweekend in Leerdam, dus als het weer een beetje meezit, dan gaan we nog een rondje door de stad lopen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan vandaag?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: