Mijn leven in foto’s #98 – Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Vorige week vrijdag werd onze kleine Thomas alweer 2 jaar! Ook heb ik nog een kerst uitje en diner gehad met mijn werk en nu heb ik heerlijk vakantie! In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Thomas werd vorige week vrijdag 2 jaar. Op zijn verjaardag en de dag erop heeft hij visite gehad en hele mooie cadeaus gekregen. Hij heeft echt genoten en vindt alle cadeaus geweldig. Hij speelt dan ook elke dag met zijn nieuwe speelgoed. Hij kan echt heerlijk enthousiast zijn, zo geweldig om te zien! Het was echt een top weekend!

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Met het werk hadden we een bedrijfsuitje waarbij we eerst gingen karten. Ik twijfelde of ik wel mee zou gaan doen, aangezien ik best veel last van mijn schouder heb. Toch heb ik één keer meegedaan en rustig aan gedaan. Haha dat zag je ook wel aan de resultaten, want ik was als laatste geëindigd haha. Maar goed, het was wel erg leuk maar zeer pijnlijk voor mijn schouder, dus ben ik gestopt en ging de rest nog een tweede ronde karten.

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner
Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner
Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Na het karten zijn we naar een chique restaurant geweest waar we een 3 gangen diner hadden. Eerst zalm (daar ben ik helaas zelf geen fan van), toen wilde zwijn (dat was best lekker) en daarna als toetje verschillende soorten warm en koude chocolade (heerlijk!!)

Mijn leven in foto’s #98 - The Sims Freeplay

Ook van De Sims Freeplay kwam er weer een nieuwe update, super tof!

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Thomas houdt ontzettend van knutselen en van onze vrienden kreeg Thomas ook een groot knutselpakket. Natuurlijk wilde hij ook daar gelijk mee spelen. Lekker kleuren en stempelen!

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Mijn Mus Bullet Journal is bijna helemaal vol, dus wilde ik graag een nieuwe Bullet Journal. Ik wilde toch weer graag terug naar een Nuuna en zag deze super gave Nuuna Voyager in het zwart voorbij komen en besloot deze te bestellen. Er komt nog een uitgebreid artikel over mijn nieuwe Bullet Journal en mijn setup.

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Omdat het bijna Kerst is, heb ik mezelf ook een Kerstcadeau gegeven haha. Ik wilde graag het boek van de bedenker van de Bullet Journal (Ryder Carrol) hebben, namelijk De Bullet Journal Methode. Hier komt nog een uitgebreid artikel over.

Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin Up

En omdat het bijna Kerst is, heb ik ook cadeaus ingepakt en de cadeauverpakkingen zelf gemaakt met Stampin’ Up items. Hier schreef ik gister nog een artikel over: Kerst cadeauverpakkingen maken met Stampin’ Up. Het geeft een geweldige sfeer onder de kerstboom, ik ben er super blij mee!

Mijn leven in foto’s #98 - Thomas 2 jaar & Kerst uitje met diner

Van een klant ontvingen mijn man en ik samen ook nog een zeer groot Kerst pakket. Dit is een klein gedeelte hiervan. Echt super tof en er zitten heerlijk dingen in!

Ik heb nu heerlijk vakantie tot 3 januari, heerlijk! Dit weekend is het Dickens weekend in Leerdam met een koopzondag. We hebben vanmiddag al in de stad gelopen en morgen gaan we weer een klein rondje lopen. Vanavond zijn we lekker aan het gamen, namelijk Red Dead Redemption 2. Uitgeroepen tot het beste spel van het jaar en het is ook echt een geweldig spel, zeker een aanrader!Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: