Mijn leven in foto’s #75 – Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Het is alweer weekend, heerlijk! De afgelopen weken waren echt super, ik had lekker vakantie en we hebben natuurlijk genoten van de feestdagen. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen drie weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

In het weekend na Thomas zijn verjaardag kwamen mijn broer en schoonzus langs voor zijn verjaardag. Thomas kreeg een ontzettend mooi en groot cadeau, namelijk een garage van VTech met auto’s erbij. Super gaaf en lief! Hij speelt er echt elke dag mee haha.

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Owww heerlijk genieten van een warme chocolademelk en een chocolaatje erbij. Yummie!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Van mijn grootste klant ontving ik een super tof kerstpakket. Echt lief en gaaf!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Met Kerst zijn we naar mijn ouders en naar mijn schoonouders geweest om te genieten van elkaar en heerlijk te gaan eten! Dat was echt super! Ook ontving ik nog een cadeau van mijn schoonouders, echt lief!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Eindelijk ben ik met Thomas gaan zwemmen en wat was het super leuk zeg! Hij vond het ook helemaal geweldig! In het pierenbadje heeft hij heerlijk gespeeld. In het grote bad vond hij in het begin nog wel eng, maar later heeft hij heerlijk in het water getrappeld haha. Super leuk! Dit gaan we zeker vaker doen!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

We zijn ook nog naar Beeld en Geluid in Hilversum geweest. Wat een mooie architectuur, maar het was ook ontzettend druk daar vanwege top2000 hehe. Thomas vond het ook echt leuk, hij heeft daar veel rondgekropen en veel gespeeld. Als hij wat ouder is, dan gaan we zeker nog eens terug met hem.

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

Ik ben echt super trots op mijn blog! Het was een super toffe afsluiter vorig jaar, want ik ontving 21.000 unieke bezoekers in december. Wohooo!! Zeer zeer blij mee!

Mijn leven in foto's #75 - Feestdagen, Beeld en Geluid en Trots!

We hebben heerlijk oliebollen gegeten! Met oud en nieuw hebben we eigenlijk niks gedaan. Thomas sliep lekker door, werd helemaal niet wakker met vuurwerk. En bij ons werd er ook niks afgestoken, dus lekker rustig haha.

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Dit weekend ga ik lekker bezig met het project waar Mariska en ik mee bezig zijn en daarnaast ga ik ook verder met mijn e-book. Ook gaan we naar onze familie voor een familiedag, zin in!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er bij jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: