Doelen januari en terugblik doelen december + GRATIS werkboek

Doelen januari en terugblik doelen december + GRATIS werkboek

Het is begin januari en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode.

Terugblik doelen december

Spaarplannen opzetten
Ik heb inmiddels mijn spaarplannen systeem in mijn Bullet Journal geplaatst. En ik heb al wat geld gespaard voor mijn spaarplannen. Deze maand ga ik de spaarplannen met jullie delen en laat ik ook zien hoe ver ik ben en hoe ik ga sparen.

Zwemmen met Thomas
Jaaaa, vorige week heb ik heerlijk gezwommen met Thomas. Hij vond het echt geweldig! Vooral het pierenbadje vond hij super leuk. Het diepe bad vond hij nog een beetje eng in het begin en hield me vaak vast. Maar later was het vooral lekker veel trappelen in het water hahah. Super leuk!

Boeken lezen
Ik heb het boek Bullet Journaling: Zo doe je dat! helemaal uitgelezen en ik ben momenteel het boek Eat That Frog aan het lezen.

Projectenlijst voor in huis opstellen
Ik heb een projectenlijst voor in huis gemaakt en in mijn Bullet Journal geplaatst. We gaan goed sparen voor verschillende “projecten”, zoals een nieuwe voordeur zodat we dit jaar ook bepaalde projecten kunnen uitvoeren.

Doelen januari

E-book schrijven
Ik liet al zien wat mijn doelen voor 2018 zijn en hiervoor heb ik verschillende doelen per kwartaal opgesteld. Één daarvan is het schrijven van een e-book. Ik ga daar ook mee bezig deze maand en ben nu elke dag een klein stukje aan het schrijven. Mijn eerste e-book zal gaan over gestructureerd leven.

Project met Mariska opzetten
Mariska van DoorMariska.nl en ik zijn momenteel ook bezig met een super tof project. Deze maand ga ik hier veel mee aan de slag, zodat we ook snel dit aan jullie kunnen laten zien.

Meer fotograferen
Deze maand ga ik ook meer fotograferen. We hebben in de planning staan dat we naar Hoge Venen gaan zodra er sneeuw ligt en ik ga meer foto’s maken van Leerdam, ook ga ik bezig met stockfoto’s maken en natuurlijk foto’s van producten.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin februari zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: