Welke bikini trek jij aan deze zomer?


Zwarte bikini

Langzaam komt de zomer dichterbij. Tijd om na te denken welke bikini je dit jaar gaat aantrekken. De kleur zwart doet het nog altijd goed en ook halter bikini’s blijven populair.

Maar wil je dit jaar iets gewaagders en helemaal bij de tijd zijn, dan zijn de volgende 2013 bikini trends misschien we iets voor jou:

Exotische en felle prints
Palmbomen en papegaaien motieven zijn erg tropisch geven je een exotische uitstraling. Deze trend wordt ook wel met de graffiti trend gecombineerd waarbij gewerkt wordt met verschillende felle kleurpatronen.


exotisch

Fringe
Een fringe bikini heeft rafeltjes op het topje en soms ook op het broekje. Er zijn ook fringe badpakken gesignaleerd.


fringe-bikini2

Gehaakte topjes
Je grootmoeder zou het gemaakt kunnen hebben. Kanten en gehaakte topjes. Dit sluit ook aan bij de cruise line trend die teruggrijpt op de jaren ’30 van de vorige eeuw. Daarbij passen ook gedraaide en gehaakte schouderbandjes.


haak en vlechtwerk

Je bikini hoeft niet meer recht toe recht aan te zijn. Een asymmetrische snit kan prima. Vergeet niet de bijpassende accessoires. Een strandtas, je pareo of je strandjurkje moet er natuurlijk wel leuk bij passen!

Er zijn zoveel vele verschillende bikini’s. Zelf ik nu een roze bikini, een felle kleur, maar daar hou ik wel van πŸ™‚ .

Wat voor bikini ga jij deze zomer dragen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: