Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2018

Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2018

Gelukkig nieuwjaar iedereen!! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben een heerlijke en rustige nacht gehad, daar hou ik wel van 🙂 . Thomas werd helemaal niet wakker van het vuurwerk 🙂 . Nu het alweer 2018 is, wil ik graag met jullie mijn doelen voor dit jaar delen.

Dit jaar heb ik een aantal grote doelen voor mezelf opgesteld. Een tijdje geleden schreef ik een artikel over hoe je jouw doelen voor 2018 kunt bereiken. Wil je ook doelen opstellen, maar je weet niet precies hoe? Klik dan op de link, want je kan ook een GRATIS doelen werkboek downloaden, zodat je direct aan de slag kunt gaan!

Project met Mariska opzetten
Mariska van DoorMariska.nl en ik zijn momenteel ook bezig met een project waar we binnenkort meer over zullen gaan vertellen. Het is nog volop in ontwikkeling, maar het gaat echt een top project worden! Hou mijn blog dus ook in de gaten voor meer informatie.

E-books schrijven
Voor mijn blog ga ik een aantal e-books gaan schrijven. Dit zijn e-books met onderwerpen als gestructureerd werken, time-management en een aantal e-books specifiek voor bloggers. Ik ben momenteel al bezig met mijn eerste e-book en ga hier wekelijks mee aan de slag. Binnenkort komt er dus meer informatie hierover!

Nieuwsbrieven met exclusieve content en 2000 nieuwsbrief abonnees halen
Yesss, in december 2017 ontving ik mijn 1000ste nieuwsbrief abonnee en inmiddels zit ik alweer op 1022 abonnees. Wow, het gaat echt hard. Ik ga dit jaar veel nieuwsbrieven versturen met exclusieve content met onderwerpen als geldtips, planningtips, bullet journal tips en meer! Mijn doel is dan ook om 2000 nieuwsbrief abonnees te behalen. We zijn al goed op weg haha.

Webinars opzetten
Ik vind het super tof om andere mensen dingen te leren en daarom ga ik dit jaar ook webinars opzetten met onderwerpen als geldtips, planningtips, bullet journal tips, blog tips en meer! Super spannend, maar wel enorm leuk!

Tweede Fotografie cursus voor bloggers + workshop fotografie voor bloggers
De eerste Fotografie cursus voor bloggers is voorbij en was echt een succes! Veel mooie opdrachtuitvoeringen voorbij zien komen en ook mooie reacties ontvangen. Mijn man en ik zijn druk bezig om een workshop fotografie voor bloggers op te zetten. En de inschrijving van de tweede fotografie cursus voor bloggers is alweer ingegaan. Wil je ook meedoen? Het is geheel GRATIS! Schrijf je nu in!

Bovenstaande doelen zijn mijn grootste doelen voor dit jaar. Ik ben al druk bezig om alles uit te werken door middel van mijn eigen doelen 2018 werkboek. Ik ga ervoor!

Heb jij nog leuke ideeën, opmerkingen, tips etc. voor mijn blog of hoe ik mijn blog kan verbeteren. Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Alles is welkom!!

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: