GRATIS Fotografie cursus voor bloggers start weer op 1 februari 2018 – Inschrijving is gesloten!

Lancering GRATIS Fotografie cursus voor bloggers 1 oktober - Schrijf je nu in!

Zoals jullie misschien wel weten, is de eerste ronde van de GRATIS Fotografie cursus voor bloggers gestart op 1 oktober. Deze zat supersnel vol (50 aanmeldingen) en de cursus is inmiddels ten einde. Ik heb ontzettend veel leuke reacties mogen ontvangen van de deelnemers. Daarom heb ik besloten om de tweede ronde van de GRATIS fotografie cursus voor bloggers te starten op 1 februari 2018. En je kan jezelf nu al aanmelden voor de cursus. Vandaag vertel ik wat meer over de cursus!

Als je blogger bent, dan wil je natuurlijk ook hele mooie foto’s maken voor jouw blog. Van bijvoorbeeld producten of mooie sfeerfoto’s. Je kan natuurlijk stockfoto’s gebruiken, maar als je een product aan het reviewen bent, dan wil je natuurlijk wel zelf hele mooie foto’s maken. Daarom heb ik besloten om een GRATIS fotografie cursus voor bloggers op te zetten.

Het maakt niet uit wat voor een soort camera je gebruikt. De cursus kan je volgen als je foto’s maakt met bijvoorbeeld jouw smartphone, een compactcamera, een spiegelreflex camera of een systeemcamera.

De cursus bestaat uit een serie e-mails met in elke e-mail een nieuw onderwerp. Je gaat leren hoe je mooie productfoto’s maakt met jouw camera. Hoe kan je omgaan met licht, scherptediepte, achtergronden, accessoires/props en meer. Je krijgt huiswerk mee bij elke e-mail en onderwerp en je kan je aanmelden in een speciale facebook groep waar je jouw huiswerk kunt plaatsen voor feedback. Daarnaast krijg je verschillende soorten FREEBIES, handige cheatsheets, lijst met handige websites, lijst met gratis programma’s en apps, uitleg over bepaalde elementen en meer. Ik geef verschillende soorten tips en natuurlijk ook mijn favorieten tools en resources.

Elke week ontvang je een nieuwe e-mail, zodat je ook een week de tijd hebt om ermee aan de slag te gaan. De cursus is geheel GRATIS, maar er zullen dit keer 100 plekken beschikbaar zijn, dus 50 plekken meer dan de eerste ronde. Dit is de tweede keer dat deze cursus gegeven wordt, de cursus en zal sluiten zodra er 100 aanmeldingen zijn of dat het 1 februari is.

De cursus zal starten op 1 februari 2018 en je ontvangt dan gelijk jouw eerste e-mail.

Let op: Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Vul dan hieronder alsnog jouw e-mail in, druk op “inschrijven” en druk daarna op “Klik hier om je profiel bij te werken”. Je ontvangt dan een e-mail om jouw voorkeuren te veranderen. Klik op de link en selecteer dan “ja” bij: “Aanmelden voor fotografie cursus voor bloggers”.

Inschrijving is gesloten!

Wat zou jij nog willen leren over fotografie voor jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: