Mijn leven in foto’s #74 – Pakjesavond, Sneeuw en Thomas is 1 jaar!

Mijn leven in foto's #74 - Pakjesavond, Sneeuw en Thomas is 1 jaar!

Deze week had ik al erg vroeg weekend, aangezien ik donderdag vrij was vanwege Thomas zijn verjaardag en ik normaal ook altijd op woensdag al vrij ben. Heerlijk! We hebben genoten van de sneeuw en van de verjaardag van Thomas. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #74 - Uit eten

Mijn leven in foto's #74 - Uit eten

Twee weken geleden zijn we heerlijk uit eten geweest met onze fotografie vrienden club. We aten tapas en zat wel liefst 5 uur in het restaurant haha.

Mijn leven in foto's #74 - Pakjesavond

5 december was het natuurlijk pakjesavond en gaven we Thomas ook twee kleine cadeautjes, een autootje en een sleutelbos met een auto eraan. Hij zag de cadeautjes gelijk liggen in zijn schoentjes en we pakten de cadeautjes met zijn drieën uit, hij was helemaal enthousiast met zijn nieuwe cadeaus. Echt zo cute!

Mijn leven in foto's #74 - gekneusde tenen

Oei, sjah ik was ook nog van de trap gevallen. Ik kon mijn tenen niet meer bewegen, dit deed zo ontzettend veel pijn. De huisarts gebeld en die verwees ons gelijk door naar de poli om daar foto’s te laten maken. Gelukkig niks gebroken, maar wel een aantal gekneusde tenen. Phoe, gelukkig is het al aardig over, maar nog wel gevoelig en bepaalde bewegingen kan ik nog niet doen.

Mijn leven in foto's #74 - Sneeuw

Mijn leven in foto's #74 - Sneeuw

Heerlijk sneeuw! Wat was dat echt geweldig zeg, kleine Uk vond het ook helemaal geweldig om het te zien. Hij wilde persé voor het raam staan haha. We zijn toen ook even gaan wandelen met kleine Uk. Zo leuk!! Echt genieten was dit!

Mijn leven in foto's #74 - De Sims Freeplay

Yeahh, een nieuwe Kerstmissie van De Sims Freeplay.

Thomas is 1 jaar

En yeahhhh, Thomas is 1 jaar, we hebben dit donderdag gevierd met de opa’s en oma’s. En morgen komen mijn broer en schoonzus voor zijn verjaardag. Hij heeft al super leuke cadeaus gehad en een geweldige dag gehad.

Mijn leven in foto's #74 - Milkyway

Vorig jaar rond een uur of 2 kreeg ik zoveel zin in snoep dat ik naar de winkel ging en een uur later zat ik op een stoel midden in de kamer met goede weeën. Afgelopen donderdagmiddag ben ik dan ook weer naar de winkel gegaan om Milkyway te gaan halen. Dit ga ik nu elk jaar doen, haha traditie!

Mijn leven in foto's #74 - Stick it stickerboek

Ik kocht de Stick it stickerboek voor mijn Bullet Journal. Ik vind hem echt super gaaf! Ook kreeg ik wat extraatjes, so cute!

Mijn leven in foto's #74 - Kerstboom

Al jaren hebben we geen kerstboom meer staan, maar nu vond ik het toch wel weer leuk om een kerstboom te plaatsen. Ik heb de kerstboom en alle versieringen bij de HEMA gekocht. Wel kwam ik erachter dat één rendiertje en een vogeltje kapot waren, althans de lijm was losgelaten. Morgen ga ik zelf deze weer vastlijmen met een lijmpistool.

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Morgen komen mijn broer en schoonzus voor Thomas zijn verjaardag en daarnaast ga ik nog lekker knutselen in mijn Bullet Journal.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat stond/staat er bij jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: