Hiep hiep hoera! Thomas is 1 jaar!

Thomas is 1 jaar

Hiep hiep hoera! Thomas is 1 jaar! Wow, wat vliegt de tijd voorbij zeg! Vandaag vertel ik jullie hoe zijn verjaardag verliep en hoe het verder gaat met hem.

Één jaar alweer! Een jaar geleden zat hij rond deze tijd nog in mijn buik en ‘s avonds om 22.17 uur werd hij geboren. Dit jaar is echt ontzettend snel voorbij gegaan en wat genieten wij toch elke dag enorm veel van hem.

Gisteravond toen Thomas op bed lag, hebben we de slingers en ballonnen opgehangen. Ook had ik een speciale meptaart voor hem gekocht. Vanochtend toen hij wakker werd, hebben mijn man en ik samen voor hem gezongen. Hij werd er helemaal vrolijk van hihi, geweldig om te zien. Na een flesje en een douche zijn we naar beneden gegaan om hem de versieringen te laten zien. Hij zat en zit nog steeds alles te bekijken haha. Alleen voor de ballonnen is hij een beetje bang lol.

Thomas is 1 jaar

Gisteren heeft hij van ons een zeer groot VTech racebaan pakket gekregen met een brandweerkazerne, politiebureau, parkeergarage en veel auto’s haha. Hij vindt het helemaal geweldig!

Vandaag kwamen de opa’s en oma’s op visite. We houden zijn verjaardag klein, omdat het best een drukke dag voor hem is. Hij heeft verschillende gave cadeaus ontvangen, zoals een nijntje boek, een grote ambulance auto en ook nog een houten loopfietsje. Hij vindt alle cadeaus echt een succes!! Geweldig om te zien hoe hij speelt met de cadeaus 🙂 .

Thomas is 1 jaar

Ook heeft hij de meptaart gekregen haha. Dit vond ik echt hilarisch om te zien. We hadden een kleed op de grond gelegd en hem in de stoel gezet met de meptaart voor hem. Eerst een kaarsje erin gedaan en natuurlijk ook gezongen voor hem. Toen kaarsje uitgeblazen en mocht hij gaan spelen met de taart. Hij wist eerst even niet wat hij er mee aan moest, maar al snel kwamen zijn handjes in aanraking met de taart. En hoe! Lekker meppen!! Hahahah, echt alles zat eronder. Geweldig! Ook heeft hij een beetje taart geproefd, ontzettend zoet, dus veel heeft hij niet op haha. Maar super leuk!

Thomas heeft echt een super leuke dag gehad vandaag. Het gaat echt zeer goed met hem. Hij loopt steeds meer aan de hand en probeert ook steeds vaker losse stapjes te zetten. Hij eet en drinkt ook zeer goed en het is echt een heerlijk vrolijk mannetje dat ontzettend van knuffelen houdt. En daar hou ik weer van hahaha.

We hebben super veel prachtige foto’s en video’s gemaakt van hem. Echt heerlijk genieten van hem!

Gefeliciteerd kleine stoere boy! ♥♥♥♥♥

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: