Happy Lijstje – Mei met o.a. trouwen, nieuwe vloer en nieuwe meubels


Happy Lijstje - Mei met o.a. trouwen, nieuwe vloer en nieuwe meubels

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een happy lijstje plaatste. Vandaag laat ik jullie een mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word, zoals trouwen, nieuwe vloer en nieuwe meubels. 😀

Mijn verloofde ♥! * Voorbereidingen trouwen ♥ Deze maand gaan trouwen ♥ * Deze maand 30 jaar worden * Familie en vrienden ♥! * Onze kat Link ♥! * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * Nieuwe vloer hebben * Nieuwe meubels * Eindelijk een eettafel en stoelen hebben * Gave statief lamp via marktplaats kunnen vinden * Spulletjes van Riverdale * Heerlijke scent chips * Een mooi en leuk weekend hebben * De Sims Freeplay * De Sims 4 voor Mac * mijn iMac * mijn iPad * mijn iPhone * Bullet journal * ELLE Magazine lezen * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * Jullie lieve reacties en mailtjes!!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: