Opgemaakt April – Hè? Dit keer geen Andrélon producten? Maar wel Garnier!


Opgemaakt April - Hè? Dit keer geen Andrélon producten? Maar wel Garnier!

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. Het is begin mei en daarom is het vandaag weer eens tijd voor een nieuwe “opgemaakt” artikel. Ik heb vorige maand weer een aantal spulletjes opgemaakt en vandaag laat ik zien welke dit zijn. De vaste bezoekers weten dat ik elke maand wel Andrélon producten opmaak, zoals Shampoo, conditioner of een maskertje. Maar dit keer eens niet, want dit keer gebruikte ik een Garnier shampoo!


Opgemaakt April

Mijn opgemaakte producten van april heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– Garnier Fructis sleek & Shine shampoo
Hè?!? Waar is de Andrélon gebleven? Afgelopen maand heb ik geen Andrélon shampoo gebruikt. Ik kreeg deze van een vriendinnetje om te testen voor mijn pluizig haar. Het werkt wel, mijn haar is vooral minder pluizig op de bovenkant van mijn hoofd, maar mijn haar werd er wel iets slapper van. Ik heb eigenlijk geen tijd gehad om een uitgebreid review hierover te schrijven. Ik weet ook nog niet of ik deze nog wel opnieuw wil halen, hij werkt wel tegen pluizig haar, maar qua volume is het wat minder. Hebben jullie al ervaring met deze shampoo??

– Essence all about matt! Fixing compact powder
Sjah, nog steeds mijn favoriete poeder. Ik wil eigenlijk ook echt geen andere meer gebruiken. Deze is transparant en mijn foundation blijft door deze poeder goed zitten en mijn huid is minder glanzend. Zeer fijn!

– Biocura scheergel voor de gevoelige huid
Zeer fijne scheergel voor de gevoelige huid. Deze is eigenlijk voor mannen, maar dat maakt mij nooit uit. Ik vind de scheergel erg fijn.

Tropika repearing night cream
Een zeer fijne nachtcrème die ik echt ontzettend vaak op heb gedaan. Het hydrateert mijn huid zo ontzettend goed, echt heerlijk. Ik heb nog een cleansing, dagcrème en een body lotion van Tropika. Deze zijn echter nog niet op 🙂 . Ik ga alleen hierna geen Tropika producten meer kopen, ik vind de geur echt heerlijk, maar mijn verloofde is er minder gek op 🙂 . Nu gebruik ik lekker producten van NIVEA.

The Perfume Studio
Mijn eigen gemaakte parfum met The Perfume Studio. Echt een heerlijke geurtje en nu is hij op :). Ik kan nog wel een ander geurtje maken met de flesjes die ik nog heb, maar de geuren daarvan vind ik niet zo lekker. Dus deze gaat er helemaal uit.

– Demake up wattenschijfjes
Gewoon goede wattenschijfjes. Deze pluizen ook minder snel dan andere wettenschijfjes, al vind ik wel dat ze wat prijziger zijn dan anderen.

– Max Factor face Finity – All day flawless 3 in 1 foundation Nude
Een goede foundation die ik gebruik in combinatie met de Max Factor All Day Primer. Deze is nu op en ik wilde graag een andere proberen omdat deze toch nog iets te donker is voor mij. Ik heb voor mijn bruiloft een nieuwe foundation gekregen van mijn vriendinnetje, namelijk eentje van Clinique. Deze ga ik ook binnenkort reviewen voor jullie 🙂 .

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

Dit waren mijn opgemaakte producten van april 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: