!!GESLOTEN!! Tropika Skincare + Winactie – win 5x Tropika Herstellende Nachtcrème t.w.v. 18,95 Euro!


Tropika Skincare

Elke dag verzorg ik mijn huid zeer goed. Ik gebruik een reinigingsmelk, dagcrèmes en nachtcrèmes, body lotions, oogmake-up removers en meer. Maar ik vind het tegenwoordig wel steeds belangrijker dat er minder schadelijke ingrediënten in de producten zitten, zoals parabenen en parfum. Een tijdje geleden kreeg ik van Tropika Skincare een fijn pakketje om te reviewen. In dit pakketje zat een Cleansing lotion, Body lotion, een dagcrème en een nachtcrème. Vandaag laat ik jullie meer zien van deze producten en daarnaast heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie!

Ik vind de verpakking echt mooi eruit zien, mooie vrolijke en tropische kleuren! Alle flesjes zijn luchtdicht en hebben een pompje. Als je het pompje een stukje draait, dan kan je hem gebruiken. Draai je hem weer terug, dan gaat hij weer dicht. Super handig en hygiënisch. In alle producten zitten ook geen parabenen en zijn niet op dieren getest, helemaal perfect toch! Hieronder heb ik per product vermeld wat ik ervan vind 🙂 .

Cleansing lotion


Tropika Skincare

Het is zeer belangrijk dat jouw make-up goed van je gezicht af gaat als je jouw gezicht schoonmaakt. Make-up gaat in de poriën zitten en dat wil je natuurlijk niet hebben. Met deze cleansing lotion gaat mijn make-up goed van mijn gezicht af.

Tropika Skincare Tropika Skincare

 

De structuur is zeer goed, niet te dik en niet te dun. Ik smeer het op een watje en ga dan over mijn gezicht heen. Het smeert goed uit en op mijn watje krijg ik veel vuil te zien. Ik merk dat het goed mijn make-up van mijn gezicht af haalt en dat er niks meer achterblijft. Ook is het zeer zacht voor mijn huid, Top! En oee die geur, heerlijk! Er zit een Lekkere tropische geur aan, ik hou er wel van! De cleansing lotion is voor de normale of gemengde huid en kost € 12,95 voor 200ml.

Body lotion


Tropika Skincare

Elke keer als ik gedoucht heb, vind ik het erg fijn om mijn lichaam in te smeren met een body butter of body lotion. De body lotion van Tropika heeft ook weer echt een heerlijke tropische geur.

Tropika Skincare Tropika Skincare

De structuur is ook weer goed, niet te dik, maar ook niet te dun. Het smeert goed uit op mijn lichaam en trekt lekker snel in, daar hou ik wel van! Ik merk dat de droge plekken op mijn lichaam zacht worden en niet meer zo droog zijn. De body lotion hydrateert mijn huid dus zeer goed. De body lotion is ook voor de normale en gemengde huid en kost € 15,95 voor 200ml.

Dagcreme


Tropika Skincare

Na het reinigen van mijn gezicht doe ik altijd een crème op, ‘s ochtends een dagcrème. De dagcrème zit in een kleinere flacon dan de cleansing en body lotion. Toch kan je er best lang mee doen, want je hebt er niet veel van nodig!

Tropika Skincare Tropika Skincare

De dagcreme heeft ook weer die tropische geur, maar die blijft gelukkig niet zo lang hangen. Het smeert goed uit en trekt snel in mijn gezicht. Ik kan al vrij snel make-up aanbrengen nadat ik de dagcreme op heb gedaan. Daarnaast hydrateert het mijn gezicht goed, ik heb nog wel eens last van droge plekjes op mijn gezicht. Maar na het aanbrengen van de dagcreme heb ik daar geen last van.
De dagcrème is geschikt voor de normale tot gemengde huid en kost € 16,95.

Nachtcrème


Tropika Skincare

Ook doe ik zeer graag een nachtcrème op. De nachtcrème heeft ook weer die heerlijke tropische geur.

Tropika Skincare Tropika Skincare

De nachtcrème is iets dikker en vetter dan de dagcrème. Dit is natuurlijk wel fijn, want dan kan de crème zijn werk ‘s nachts goed doen. Je merkt ook wel dat het wat langer duurt voordat het is ingetrokken, maar dat is totaal niet erg. De nachtcrème is ook geschikt voor de normale tot gemengde huid en kost € 16,95.

Ik ben zeer tevreden met deze fijne producten! Ze ruiken heerlijk en doen goed hun werk. Ook wat fijn is om te weten is dat de producten van Tropika Skincare binnenkort ook in sommige apotheken verkrijgbaar zijn in België en andere online apotheken, top toch?!

Nu heb ik ook iets leuks voor jullie. In samenwerking met Tropika Skincare mag ik namelijk 5x de Tropika Herstellende Nachtcrème t.w.v. 18,95 Euro weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is een mail te sturen naar promotions@tropika.be met jouw volledige naam en adres. Tropika zal dan random 5 mensen uitkiezen en hen de nachtcrème toesturen. De eerste 250 lezers die zich inschrijven ontvangen ook een gratis staatlje (2ml) van de Tropika Bodylotion met avocado-olie. Hoe leuk!! De winactie duurt in totaal 2 weken, dan zullen de winnaars uitgekozen worden.

Winnaars:
Astrid Vromans
Esmeralda Groenland
Sanne Becks
Dominique Arink
Gre Dorenbos

Doe dus snel mee! Stuur een mail naar promotions@tropika.be met jouw volledige naam en adres en maak kans op de Tropika Herstellende Nachtcrème t.w.v. 18,95 Euro!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: