Mijn leven in foto’s #1


Rotterdam

Vanaf vandaag wil ik elke twee weken een artikel plaatsen met foto’s en verhaaltjes over wat ik allemaal heb beleefd in die twee weken. Sommige foto’s heb ik al op Instagram geplaatst, maar lang niet alles :)! Pak een kopje thee of koffie, koekje erbij, zak lekker onderuit en geniet van mijn leven in foto’s 🙂 !

De afgelopen twee weken zijn best druk geweest, ik heb dus aardig wat foto’s gemaakt.


Nikon D800

Ochjee, ja mijn verloofde en ik hebben een nieuwe spiegelreflex camera erbij, namelijk nog een extra Nikon D800 😀 met een aantal lenzen erbij 😀 . Ik gebruik deze nu voor al mijn fotografie en wow wat een verschil met de D5100 zeg, echt ik ga niet meer terug haha.


Breien

Yup, mijn verloofde en ik zijn aan het breien geslagen met breiringen haha. Echt super leuk om te doen.


Sloffen breien met een breiring

Ik heb al mijn eerste paar sloffen gebreid, hier heb ik deze week ook een artikel geschreven. Ik wil zeker nog meer gaan breien, zoals een muts en een sjaal 🙂 . Mijn verloofde is op dit moment een muts aan het breien, ziet er echt gaaf uit en lekker warm. Hij is alleen nog niet af, dat duurt nog wel eventjes.


The Sims Freeplay

Totally verslaafd aan The Sims Freeplay haha, er was een nieuwe update uitgekomen, namelijk de kerst update en die moest natuurlijk gelijk gespeeld worden 🙂 .


PhotoWalk Brugge

Afgelopen weekend hebben we ook behoorlijk veel gefotografeerd. Zo zijn we naar Brugge geweest voor de allerlaatste PhotoWalk van dit jaar. Echt een mooie stad, ik heb daar aardig wat foto’s gemaakt. Hier komt natuurlijk nog een uitgebreid artikel over.
Ook hebben mijn verloofde en ik afgelopen weekend nog foto’s gemaakt in verlaten gebouwen. Ook hier komt nog een artikel over 🙂 . Ik ben echt benieuwd naar de foto’s, ik heb namelijk nog helemaal geen foto’s bewerkt haha.


Herfst DIY - Uiltjes op een tak

Oww, uiltjes vind ik zo cute he :D. Ik besloot daarom om mijn eigen uiltjes te maken van piepschuim en hier een hersftdecoratie van te maken. Hoe ik dat heb gemaakt kan je hier lezen 🙂 . Zijn ze niet cute?? Ik heb ook al winter decoraties gemaakt met uiltjes, die laat ik jullie binnenkort zien 🙂 .


Leerdam

Roamler

Voor Roamler ben ik nog op pad geweest om een aantal opdrachten uit te voeren. Van de eerste foto van bovenstaande twee foto’s was de opdracht om kerstverlichting en versiering in beeld te brengen. Jammer genoeg waren de lichten niet aan 🙂 . De tweede foto hoort bij de Roamler race. Elk uur kregen we een nieuwe opdracht waarbij bij elke foto de kleur Roamler rood terug moest komen. Zeer leuke opdrachten en hiermee ontving ik een invite die jullie trouwens kunnen winnen.


Kerststukje

Kerststukje

Van de week heb ik nog mijn eigen kerststukje gemaakt. Dit doen we elk jaar met een grote groep. Het kost dan 20 Euro en dan krijg je een soort van workshop. Alles is dan inbegrepen. We kregen een grote houten rechthoekige bak. Hier gingen we het kerststukje in maken, eerst de verschillende soorten groen en daarna kwamen de balletjes erbij. Je kon kiezen uit verschillende kleuren. Ik koos voor neutraal, zilver en wit. Ook kregen we een soort van dennenappels ofzo, ik ben even de naam kwijt. Maar ik vind ze wel echt mooi! Ook kregen we een groot stuk lint waar we dan strikjes van konden maken. En als laatste nog een flesje lampenolie erbij, hier heb ik ook nog een strik omheen gedaan. En een houten “XMAS” tekst :). Echt cute! Ik ben er zeer zeer blij mee!


Bus op trambaan

Bus op trambaan

“Zo, nu eerst een Bavaria!” Hahahha, ok deze moet ik even uitleggen…uhm zover ik kan uitleggen. Bij ons op kantoor heb je een mooi uitzicht op de weg bij Rotterdam Centraal station. Hier heb je ook trambanen lopen. Op een gegeven moment lopen mij collega’s naar het raam en roepen iedereen erbij. Wat is er gebeurd?!? Ja, dat vroeg iedereen zich af hahaha, de buschauffeur dacht waarschijnlijk dat hij daar kon keren ofzo…we begrijpen het in ieder geval nog steeds niet maar goed. De bus kon in ieder geval niet meer verder rijden, omdat zijn wielen in het gras vastzaten. De Bavaria vrachtwagen wilde hem eruit trekken…hahah maar je raadt het al. De kabels waarmee ze hem eruit wilden halen knapten natuurlijk hahaha. De politie kwam erbij en een aantal specialisten die de bus eruit konden trekken. De Bavaria vrachtwagen was al weggegaan. Och, wat hebben wij gelachen zeg!


Foto op hout

Konstructor

Cellublue

Kattenbak mat

Ook was het de afgelopen twee weken weer pakketjes tijd, zo kreeg ik mijn eigen gemaakte foto op hout, prachtig!! En ook kreeg ik een konstruktor camera, een DIY pakket om jouw eigen 35mm camera in elkaar te zetten, echt geweldig gaaf! Hier komt nog een artikel over. Ook kreeg ik nog een apart dingetje…sjah het ziet er echt raar uit he hahaha. Maar het is product om mijn cellulite te verwijderen, ik ben zeer benieuwd! Op Sas dr blog las ik een artikel over een kattenbak mat, een mat die je voor de kattenbak legt en hierdoor de kattenbak korrels op de mat blijven hangen en niet door de gehele kamer rondslingeren. Ik moest en zal dat ding hebben. Gelijk besteld, volgende dag in huis en ik moet zeggen, het werkt echt! Eerste indruk is zeker goed 🙂 ! Hier komt natuurlijk nog wel een uitgebreid artikel over.


Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Met mijn werk gaan we volgend jaar verhuizen naar een nieuw kantoor. We gaan dan namelijk naar het milennimumtoren te Rotterdam en we zitten op 20+ verdieping, hè wat?? Ja dat is lekker hoog he. We gingen gisteren met zijn allen een kijkje nemen in het nieuwe kantoor, wow ik was gelijk verkocht. Wat een prachtig uitzicht!! Je kijkt over heel Rotterdam (en verder) heen. Het kantoor zelf is nog leeg, volgend jaar zullen we hier alles gaan verbouwen en gaan we verhuizen. Ik heb er al echt zin in en ik zal ook zeker eens mijn spiegelreflex camera meenemen, 😀 !

Oja, ik heb nog een aantal dingen waar ik geen foto van heb, maar ik ze wel wil vermelden.
– Mijn jurk is binnen!!! Yeahhhh, eind december ga ik weer naar La Nova om hem weer te passen. Ik kan niet wachten hahha!
– Mijn verloofde en ik kijken vaak ‘s avonds tv, een serie of een film en we hebben nu de eerste aflevering van Vikings gezien. Wow, dat is een echte vette serie! Nu willen we deze zeker gaan volgen, hier zal ik trouwens nog een uitgebreid artikel over schrijven :).
– Zondag gaan we echt weer yoga-en, ja echt! De afgelopen weken zitten mijn vriendin en ik er een beetje doorheen met yoga, erg druk de laatste tijd, zo stijf en moe dat we even geen zin hebben meer in yoga, maar ik hoop echt dat het dit weekend wel gaat lukken! :).

Dit was mijn leven van de afgelopen twee weken. Best aardig wat meegemaakt en op het moment dat dit artikel online komt, ben ik weer in België met mijn verloofde en onze vrienden om verlaten panden te fotograferen haha. Over twee weken komt er weer een nieuwe “mijn leven in foto’s” artikel online! Ik ben benieuwd wat jullie van dit artikel vonden, laat het me weten in de reacties :).

Wat heb jij beleefd de afgelopen twee weken?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: