Foto op hout van Photogifts.nl


Foto op hout

Zoals jullie wel weten, fotografeer ik echt super graag. Ik fotografeer graag verlaten panden en ik vind het dan ook erg leuk om mijn eigen foto’s in huis te hangen. Van Photogifts.nl mocht ik een eigen gemaakte foto op hout laten bedrukken om deze te reviewen. Ik heb dan ook een van mijn foto’s laten bedrukken die ik heb gemaakt van een verlaten Chateau.

Bij Photogifts.nl kan je jouw foto laten bedrukken op diverse materialen, onder andere hout, aluminium, plexiglas en meer! Je kan ook kiezen uit verschillende soorten maten en vormen. Bijvoorbeeld de standaard rechthoek, maar ook hart- en stervormen, of vormen met afgeronde hoeken. Daarnaast kan je ook kiezen voor een white wash afwerking.


Foto op hout

Ik heb zelf gekozen voor een rechthoek in de maat 60 x 40 en als materiaal steigerhout, zonder white wash afwerking. Steigerhout heeft een robuuste uitstraling en de nerven en noesten zijn altijd zichtbaar. Daarnaast zijn de zaagkanten onbehandeld en bij steigerhout heb je keuze uit horizontale of verticale planken. Mijn foto heeft verticale planken, dit ziet er echt mooi uit.


Foto op hout

Aan de achterkant zie je hoe de planken aan elkaar vast zitten. Ook zie je hoe dik alles is.


Foto op hout

Ik ben echt blij met deze foto op hout. De kleuren vind ik echt mooi, de kwaliteit is zeer goed, de grootte en vorm vind ik ook echt super. Nu moet ik nog een mooi plekje vinden om hem ergens neer te hangen, ik denk in ons kantoortje 😀 .

Wil jij ook een foto op hout of op een ander materiaal laten printen? Neem dan eens een kijkje op Photogifts.nl.

Ken jij Photogifts.nl al? En heb jij wel eens iets laten bedrukken op hout?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: