Terug van PhotoTravel te Luxemburg


Terug van PhotoTravel te Luxemburg

Foto gemaakt door: Johan de Cocq

Gisteren zijn we weer terug gekomen van een zeer mooi PhotoTravel te Luxemburg. Mijn man en ik organiseren maandelijks een PhotoWalk en dit keer hebben we een grote en zeer gave PhotoTravel georganiseerd. Van afgelopen vrijdag tot en met gisteren verbleven we met 16 man/vrouw in Luxemburg en elke dag hebben we heerlijk gefotografeerd op verschillende plekken. Vandaag een klein verslagje hiervan 🙂 . Alle foto’s in dit artikel (behalve de groepsfoto) zijn met de telefoon gemaakt, de echte goede foto’s komen natuurlijk later!

Afgelopen vrijdag zijn we aangekomen in Luxemburg. We hadden twee huisjes, die op de bovenverdieping aan elkaar verbonden waren. Er waren 8 tweepersoons slaapkamers, dus genoeg bedden voor iedereen. Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst van het huisje.


Fotografie-weekend te Luxemburg

Fotografie-weekend te Luxemburg

Fotografie-weekend te Luxemburg

Fotografie-weekend te Luxemburg

Iedereen was lekker op tijd aanwezig, dus konden we de spullen uitpakken, even wat eten, chillen en die avond gingen we al naar Vianden toe om in de avond te gaan fotograferen.


Vianden

Vianden is echt een leuk stadje om eens naar toe te gaan. Ik ben hier inmiddels al zo vaak geweest, maar toch blijft het leuk daar. Vooral in de avond is het stadje leuk om te fotograferen, het kasteel is namelijk dan mooi verlicht.


Müllerthal

De volgende ochtend stonden we weer vroeg op en zijn we naar Müllerthal gegaan om daar de prachtige natuur te gaan fotograferen. Dit is één van mijn favoriete plekken in Luxemburg 🙂 .


Luxemburg stad

Daarna zijn we naar Luxemburg stad gegaan. Luxemburg is echt een te gekke stad om in de avond te gaan fotograferen. We hebben eerst een behoorlijke wandeling gemaakt in Luxemburg stad, zodat we de mooie plekjes konden vinden voor in de avond. Voordat het avond was, zijn we eerst lekker gaan eten bij de Pizza hut (yummiee!!).


Irrelse Watervallen

Zondag zijn we naar Duitsland geweest, we zijn naar de Irrelse Watervallen geweest. Hier vond iedereen het ook echt geweldig en ze smeekten ons nog zelfs om nog langer te blijven hahaha. Ja het is echt een prachtig gebied, vooral in de herfst is het gewoon WOW!


Trier

Maar we hadden natuurlijk nog meer op de planning staan, dus we moesten wel verder. We zijn namelijk die middag en avond nog naar Trier geweest. Ook dit is echt een prachtige stad. ‘s Avonds moesten er wel helaas een aantal al richting huis. De rest bleef tot de volgende morgen. We hebben die avond ook nog met de overgebleven personen heerlijk gegeten bij een restaurant tegenover de Porta Nigra.

Het was echt een geweldig weekend! We hebben heerlijk genoten en alle PhotoWalkers waren ook zeer enthousiast. We hebben ook nog van hun een super leuk cadeautje gekregen voor de organistatie. Hoe super leuk!! Bedankt iedereen 🙂 .


Luxemburg

Luxemburg

Natuurlijk komen er nog aparte artikelen van elk onderdeel dat we hebben gedaan, dus een artikel van Vianden, Müllerthal, Luxemburg stad, Irrelse watervallen en Trier!

Volgend jaar willen we dit zeker weer eens doen en we hebben al een idee waar we naar toe gaan. De meesten hebben zichzelf al weer ingeschreven haha.

Ben jij wel eens in Luxemburg geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: