Been There Done That Tag


Been There Done That Tag

Op de blog van Martine en Willemijn (deze bestaat niet meer) kwam ik de super leuke “Been there done that” tag tegen. Het gaat vooral over welke landen je al bezocht hebt, over vakantieherinneringen en waar je nog graag naar toe wilt. Omdat we net terug zijn van vakantie in Frankrijk, vond ik het wel erg leuk om deze in te vullen.

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?
Pfoe, ik moest wel even goed nadenken. Ik denk dat dit ze allemaal zijn:

– België
– Duitsland
– Luxemburg
– Frankrijk
– Oostenrijk
Zwitserland
– Noorwegen
– Denemarken
– Engeland
Thailand
– Laos
– Tsjechië
– Polen
– Italië
– Spanje

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?
Ik heb zoveel verschillende bestemmingen waar ik echt nog graag eens naar toe wil gaan. Ik denk dat op dit moment op nummer 1 New York staat. Het lijkt me namelijk zo geweldig om daar eens te zijn. Ik ben nog nooit in Amerika geweest en New York lijkt me gewoon zeer bijzonder.

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)
Ik hou ervan om veel van een land of stad te gaan ontdekken. Ik ben echt van het culturele. Ik kan echt niet liggen op een strand ofzo of aan een zwembad, nee ik wil graag dingen zien van een land en/of stad.


Thailand fotoverslag

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
Thailand en Zwitserland. Beide zeer bijzondere en prachtige landen. Thailand vanwege het cultuur en natuur en Zwitserland vanwege de prachtige bergen daar.

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?
Voor mijn werk eigenlijk niet. Voor school (toen volgde ik nog de opleiding Toerisme) zijn we wel eens naar Londen geweest. Wat is het daar mooi zeg! Daar zou ik zeker nog wel eens naar toe willen gaan.

Met wie ga je meestal op reis?
Mijn man, duh! En 1 a 2 keer per jaar gaan we ook met onze vrienden naar Frankrijk, zoals afgelopen week 🙂 .

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)
Sowieso elk jaar met onze vrienden zoals we dit nu al doen. Volgend jaar zullen we hoogstwaarschijnlijk een jaar gaan overslaan, dus ik hoop dat we nog wel eens dit doen over een aantal jaar.

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Mijn man, duh! Haha en ik denk toch wel mijn iPhone met veel mobiele opladers haha.

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?
Ja zeker, vroeger gingen we altijd met ons gezinnetje (mijn ouders en broer) kamperen. We gingen dan vaak naar Dalfsen en Raalte, maar we zijn ook wel eens naar De Koog geweest, Texel, Wedde en nog wel meer plekken.

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?
Oei, dat is een goeie vraag. Ik vind beide echt ontzettend leuk! Ik denk dan toch wel attractiepark, omdat ik daar toch meer plezier uit kan halen.

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?
Absoluut een zonvakantie!


Müllerthal - Een prachtig natuurgebied in Luxemburg

Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?
Onze huwelijksreis! Hoe kan het ook anders? 😀 hihi De hele vakantie is gewoon de mooiste vakantie-herinnering.

Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?
Dat we in Zwitersland helemaal bovenaan een berg met onze auto met een lekke band stonden en toen nog 40 minuten naar beneden moesten rijden om naar een garage te gaan. Oei, toen had ik het niet breed….Gelukkig ging het allemaal wel goed, maar de ervaring zelf is minder leuk!

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
We zijn al twee keer dit jaar naar Frankrijk geweest en met huwelijksreis zijn we naar Luxemburg geweest. Maar we gaan deze maand nog eens naar Luxemburg met 16 man met onze PhotoWalks.

Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Ik denk toch de landen in het Midden-Oosten, omdat het daar gewoon niet echt veilig is.

Dit was de tag! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden 🙂 . Natuurlijk mag je hem ook overnemen 🙂 . Laat dan ook een reactie achter, want ik ben zeer benieuwd naar jouw antwoorden!

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: