Neutral producten


Neutral boekje

Eigenlijk heb ik nog nooit eerder producten van Neutral gebruikt. Maar bij de Grazia goodiebag Najaar kreeg ik de Neutral face cream en een tijdje geleden heb ik een aantal sample producten van Neutral mogen ontvangen. Ik heb al deze producten eens uitgeprobeerd en wil graag mijn ervaringen met jullie delen :). Kijk dus snel verder!

Wat is Neutral nu eigenlijk precies? Neutral biedt producten aan om je te helpen om je huid goed te behandelen. Ze zijn zeer geschikt voor een gevoelige huid of als je snel last hebt van allergieën. Alle Neutral producten bevatten geen toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen. Neutral is dus mild voor alle huidtypen en leeftijden.

Ze hebben echt ontzettend veel verschillende producten waar ik me best over verbaasde. Dit wist ik namelijk niet eens! Ze hebben onder andere een Face cream, shower gel, shampoo, deodorant, wasmiddel, afwasmiddel en meer. Zeer uitgebreid dus :).

Neutral face creamNeutral face cream

Als eerste wil ik het hebben over de Neutral face cream. Deze kan je gebruiken als dag- en nachtcrème.
Ik kreeg de face cream afgelopen jaar in de Grazia Goodiebag Najaar.


Neutral face cream

De verpakking ziet er zeer goed uit. Het zit namelijk in een zeer handige pomp flacon. Deze ligt ook lekker in de hand.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


Neutral face cream ingrediënten

Wat ik zo fijn vind, is dat hier helemaal geen parfum, kleurstoffen en parabenen inzitten!


Neutral face cream

Ik moest wel even een tijdje pompen voordat er daadwerkelijk ook iets uitkwam. Echter hoefde dit alleen maar de eerste keer. De keren daarop kwam de cream er gelijk uit. De structuur van de face cream erg fijn. Het voelt zacht en niet te dik aan en het smeert goed uit. Het voelt ook heerlijk aan op mijn huid en trekt best snel in. Mijn huid is door de Neutral face cream ook een stuk minder droog.

Je koopt de Neutral face cream voor 50ml voor rond de €12,50 en je kan hem kopen bij bijvoorbeeld Bol.com.


Neutral

Neutral Wasmiddel


In het sample pakketje kreeg ik een aantal Neutral samples waar onder andere een Neutral Wasmiddel inzat. Ze hebben verschillende soorten wasmiddel, ook voor de fijne was en meer.


Neutral wasmiddel

Op de achterkant staan ook duidelijk de instructies voor het wassen.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


Neutral wasmiddel ingrediënten

Ook hier zit weer geen parfum en kleurstoffen in.


Neutral wasmiddel

En omdat er geen kleurstoffen inzitten, zal je zien dat de wasmiddel ook echt geen kleur heeft. Sommige wasmiddelen die ik tot nu toe ooit heb gebruikt hadden wel eens een kleurtje, zoals blauw of zelfs groen.

De wasmiddel doet zijn werk echt goed. Mijn was is goed schoon geworden. Er zit alleen geen geur aan. Sommige mensen houden van een lekker geurtje aan hun pas gewassen kleding, dus hou hier wel rekening mee :).

Je kan de Neutral wasmiddel kleur in vloeibaar vorm maar ook in poedervorm kopen. Ook zijn ze in grote flessen beschikbaar. Je betaald bijvoorbeeld voor de Neutral wasmiddel kleur voor 1425ml voor rond de €7,99 bij Bol.com.

Neutral douchegelNeutral douchegel

Ook heeft Neutral producten voor onder de douche, zoals de Neutral douchegel.

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld:


Neutral douchegel ingrediënten

Ook hier zit weer geen parfum en kleurstoffen in. Maar ook geen parabenen en zeep! Zeer goed dus!


Neutral douchegel

Ook deze heeft weer geen kleurtje en je ziet dat de structuur best dun in. Het schuimt niet te erg, maar best prima. De douchegel is erg fijn in gebruik. Mijn huid reageert er echt zeer goed op :).

Je koopt de Neutral douchegel voor 6 x 250 ml voor € 25,45 bij bijvoorbeeld Bol.com.

Neutral bodymilkNeutral bodymilk

Na het douchen willen we natuurlijk ons huid extra verzorgen en dit doen we door middel van de Neutral bodymilk.

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld:


Neutral bodymilk ingrediënten

En zoals de andere producten zit ook hier weer geen parfum en kleurstoffen in. Maar ook hier zitten ook geen parabenen in, perfect!


Neutral bodymilk

De structuur van de bodymilk is ook weer erg fijn. Niet te dun, maar ook niet te dik. Hij smeert fijn uit en trekt ook best snel in. Ik kan snel alweer de kleren aan doen :). Hij plakt namelijk bijna niet.

De Neutral body milk koop je voor rond de €4,99 voor 200ml bij bijvoorbeeld Drogist.net.

Neutral shampooNeutral shampoo

Mijn haar heeft altijd een zeer goede verzorging nodig. Het is vaak best droog. Bij Neutral hebben ze ook een shampoo die ik graag ook uitprobeerde.

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld:


Neutral shampoo ingrediënten

En ook hier zit weer geen parfum en kleurstoffen in en ook geen parabenen. Ik ben echt super tevreden over dat er in alle producten dit niet zit, top!


Neutral shampoo

De shampoo is kleurloos en doorzichtig. Het is best wel dun. Ik heb best wel lang haar en heb daarom best wel veel nodig van de shampoo. Met de sample kon ik wel al mijn haren goed wassen. Het is ook een fijne shampoo, schuimt op zich best wel. De shampoo is ook weer geurloos. Dus hou hier wel rekening mee als je juist wel van een geurende shampoo houdt.

De Neutral shampoo kan je kopen voor € 22,44 voor 6 x 250 ml bij bijvoorbeeld Bol.com.

Alle producten van Neutral die ik heb kunnen testen zijn echt zeer fijn. Mijn huid en haar reageren er zeer goed op. Ik vind het echt top dat er geen parfum, kleurstoffen en parabenen in zitten.

Heb jij wel eens Neutral producten gebruikt? En wat vind jij van deze producten?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: