Serie: Peaky BlindersInmiddels zijn we alweer door alle seizoenen van de serie Lilyhammer heen en zijn we weer begonnen met de nieuwe seizoenen van Empire en The Walking Dead. Maar we hebben ook weer een nieuwe serie ontdekt, namelijk Peaky Blinders. Er zijn hiervan al twee seizoenen en we hebben nu een aantal afleveringen van het eerste seizoen gezien. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over 🙂 .

De serie Peaky Blinders kwam in 2013 voor het eerst op tv. Het speelt zich af in 1919 in Birmingham. Het verhaal gaat over een beruchte bende, de leider hiervan is Tommy (Thomas) Shelby. Hij is een misdaadbaas die eigenlijk zo hoog mogelijk op de maatschappelijke ladder wilt komen. In de serie krijgt hij de te maken met allerlei problemen, die hij weer op een geweldige manier probeert op te lossen.

Ik hou echt van zulke maffia/misdaad series. Vooral omdat het zich afspeelt net na de Eerste Wereldoorlog. Ik vind het prachtig hoe ze de setting hebben gemaakt van het oude Engeland. Echt heerlijk om te zien. En Cillian Murphy is zeker een zeer geschikte acteur voor deze serie! Seizoen 3 heeft al groen licht gekregen, ik ben echt benieuwd naar alle seizoenen 🙂 .

Hieronder heb ik de trailer van het eerste seizoen van Peaky Blinders neergezet.

https://www.youtube.com/watch?v=EXNs5HEUspI

De serie Peaky Blinders is te zien via Netflix!

Ken jij de serie Peaky Blinders al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: